Реклама
Реклама
Реклама

5 воронезьких шоурумів

  1. Не треба думати, що Воронеж - це якесь село, в якій люди тільки рік тому дізналися, що одяг можна купувати...
  2. Шоурум Тетяни Сулимин
  3. CoSMo
  4. Jole Morele
  5. Horeca Hall

Не треба думати, що Воронеж - це якесь село, в якій люди тільки рік тому дізналися, що одяг можна купувати десь крім ринку. TVR поринули в місцевий світ моди і дізналися максимум корисної інформації про міських шоурумах.

Design Market

Це не звичайний магазин, швидше за fashion-простір, в якому зібрані відомі бренди і роботи дизайнерів. Одяг, взуття та аксесуари там, на жаль представників чоловічої статі, тільки для дівчат, а визначитися з вибором допоможуть стилісти. У шоурумі можна знайти сукні, модні жилети, пальто, сумки, аксесуари ручної роботи, духи, ну і нескінченну кількість світшоти, сорочок і всякого роду спідниць.

Адреса: вул. Чайковського, 4

Шоурум Тетяни Сулимин

Воронезький дизайнер Тетяна Сулимин відкрила свої шоуруми в Москві, Пітері, Сочі і, зрозуміло, в рідному Воронежі. Місце це магазином не назвеш - можна подивитися нові моделі і попити кави, замовити яке-небудь плаття за своїми мірками або навіть просто поговорити і скинути напругу, накопичене за день. Що стосується стилю одягу, то тут ви знайдете коктейльні сукні, легкі і елегантні блузки, спідниці, плащі та інші елементи гардероба, що асоціюються зі словом «жіночність».

Адреса: вул. Никитинская, 23

CoSMo

CoSMo

Шоурум цей дуже легко знайти, правда працюють він тільки до 19.30. Тут немає супер дизайнерського одягу і величезної команди стилістів, підливають чай, поки ви дивитеся показ останніх моделей і прицінюються - просто милі жіночі шмотки (всякі там платтячка, куртки, сексі-наряди і те, в чому можна піти на випускний або який-небудь захід з вечірнім дрес-кодом).

Адреса: Будинок побуту, 3 поверх, оф. 316

Jole Morele

Студія пропонує знову ж жіночий одяг, але не від популярних дизайнерів, а просто модну. Цей шоурум дійсно відрізняється від звичайного магазину - стильний інтер'єр, ніякої зайвої нав'язливості. А взагалі можна все попередньо подивитися у них на сайті і навіть зв'язатися з менеджером і дізнатися, чи є ваш розмір, відкласти річ, ну або ще чим-небудь поцікавитися. Крім оригінальних брендів там є і точні копії, в загальному - підійде модницям з будь-яким обсягом гаманця.

Адреса: ТЦ «Атмосфера», 4 поверх

Horeca Hall

Індичка з грибним соусом і ягідним чатні, паста з полби з квасолею і кукурудзою під білим соусом і салат з грушею і карамелізований цибулею і макухою кедрового горіха, а на десерт ніжний шоколадний клафути з вишнею. Погодьтеся, дуже незвичайні страви для щоденного домашнього раціону, але насправді все дуже просто, швидко і смачно, що навіть діти були в захваті. І якщо ви не боїтеся експериментів, готові розширювати смакові кордону і не хочете витрачати тонни часу на пошуки рецептів, купувати продукти і відміряти потрібні грами, то сервіс "Порція Смаку" вас обов'язково виручить. ??? #ihappymama #horecahall # порціявкуса_собитія

A photo posted by ???? (@Horeca_hall) on Oct 17, 2016 at 4:55 am PDT

Хто сказав, що в шоурумі обов'язково повинна бути одяг? У Воронежі є відмінна кулінарна студія, де регулярно проводять різні майстер-класи, тренінги, шоу про їжу, а також влаштовують смачні майстерні для дітей. У повністю обладнаному шоурумі постійно організовують всякі цікавинки від відомих міських ресторанів і кондитерських, які хоча б раз неодмінно варто відвідати.

Адреса: ул.Електросігнальная, д.15, другий поверх