Реклама
Реклама
Реклама

Газпромбанк іпотека для працівників Газпрому | Онлайн оформлення кредитів, інформування та допомога в отриманні будь-якого виду кредиту.

  1. Умови іпотечного кредитування корпоративних співробітників в Газпромбанку
  2. На кого розрахована корпоративна іпотека від Газпромбанку?
  3. Газпромбанк іпотека для співробітників Газпрому: процедура отримання та перелік необхідних документів

Популярність і активний розвиток іпотечного кредитування перетворило його чи не в єдиний спосіб придбання житла для переважної більшості росіян. А деякі підприємства зацікавилися іпотекою, як інструментом мотивації та залучення персоналу. Так стали з'являтися корпоративні програми іпотечного кредитування. Одну з найбільш вигідних і масових корпоративних іпотечних програм реалізує Газпромбанк.

Іпотека для працівників Газпрому видається не просто на вигідних умовах, але і з багаторівневими субсидіями, наданими частини позичальників.

Умови іпотечного кредитування корпоративних співробітників в Газпромбанку

Рішення щодо надання пільгової іпотеки тому чи іншому співробітнику приймається фахівцями відділу соціального розвитку ВАТ «Газпром». При цьому кредит видається на стандартних умовах Гапромбанка з наданням таких пільг:

  1. компенсація частини річної процентної ставки по кредиту в розмірі семи пунктів від існуючої на момент отримання позики (сьогодні початковий відсоток по іпотеці в Газпромбанку 19% річних, значить, позичальник буде сплачувати 12%, а сплату 7% бере на себе компанія);
  2. часткова компенсація суми мінімального початкового внеску в розмірі до 50%;
  3. при народженні в сім'ї позичальника третього і наступних дітей можливість отримання субсидії на погашення до половини заборгованості, що залишилася.

При цьому граничний термін кредитування може досягати 30 років, а при розрахунку максимально можливої ​​суми позики враховуються доходи обох подружжя. Також позичальник може на свій розсуд вибрати схему погашення іпотеки: диференційовану або ануїтет. Віковий діапазон потенційних позичальників становить 22-60 років і в регіоні їх проживання повинен знаходитися філія Газпромбанка. Дострокове погашення позики може здійснюватися без обмежень і будь-яких штрафних санкцій.

Претенденти на отримання пільгової корпоративної іпотеки повинні враховувати, що всі зазначені субсидії надаються штатним співробітникам одного з підприємств корпорації. Якщо отримав пільгову іпотеку працівник звільняється, то далі він буде обслуговувати позику на стандартних умовах.

Крім того, в умовах програми прописана можливість позбавлення співробітника наданих йому пільг при невиконанні їм його прямих трудових обов'язків. Однак на практиці, за весь час роботи програми, подібних випадків не було.

На кого розрахована корпоративна іпотека від Газпромбанку?

З 2006 року в керівництві Газпрому було прийнято рішення про початок роботи корпоративної іпотеки. Іпотечний кредит на пільгових умовах можуть отримати не тільки співробітники ВАТ «Газпром», а й персонал тих підприємств, засновником яких є компанія. До складу корпорації ВАТ «Газпром» входить понад сімдесят компаній на території Російської Федерації і до двадцяти підприємств, що знаходяться за кордоном. Також подати заявку на корпоративну іпотеку можуть пенсіонери, які працювали до виходу на пенсію в компанії.

Варто відзначити, що, перш за все, іпотечні кредити видаються тим співробітникам, хто потребує поліпшення житлових умов. Наприклад, сім'я проживає в одній квартирі з сім'єю близьких родичів, в комунальній квартирі, в орендованому або аварійному житлі. Також перевага віддається пенсіонерам, умови проживання яких є незадовільними. З урахуванням того, що бажаючих отримати корпоративний іпотечний кредит багато, а фінансові можливості обмежені, як правило, пільгові кредити дістаються саме тим, хто найбільш потребує придбання житла.

З урахуванням того, що бажаючих отримати корпоративний іпотечний кредит багато, а фінансові можливості обмежені, як правило, пільгові кредити дістаються саме тим, хто найбільш потребує придбання житла

Газпромбанк іпотека для співробітників Газпрому: процедура отримання та перелік необхідних документів

Для того щоб стати учасником корпоративної іпотечної програми слід звернутися до відділу соціального розвитку ВАТ «Газпром» з наступними документами:

  • заповнена анкета-заява;
  • документи про склад сім'ї та народження дітей;
  • документи про поточний стан житлових умов сім'ї;
  • документи про наявний рівень доходів.

Співробітники зазначеного відділу розглядають заявку потенційного учасника, після чого приймається рішення про можливість надання йому пільгової іпотеки. Якщо прийнято позитивне рішення, то співробітникові буде виданий іменний сертифікат, що підтверджує його право на пільги. Кількість персоналу, що працює в корпорації величезне і бажаючих отримати пільгову іпотеку більше, ніж фінансових можливостей відповідного фонду. Проте, на думку більшості експертів з усіх корпоративних іпотечних програм в Росії, ця - одна з найбільш вигідних.

На кого розрахована корпоративна іпотека від Газпромбанку?