Реклама
Реклама
Реклама

«Еталон ЛенСпецСМУ» завершило монолітний каркас корпусу 8.2-3 ЖК «Галактика»

ГК «Еталон»

Компанія «Еталон ЛенСпецСМУ» (входить до Групи «Еталон») завершила монолітний каркас корпусу 8.2-3 кварталу «Галактика», який зводиться на території відразу двох районів Санкт-Петербурга - Адміралтейського і Московського.

Корпус 8.2-3 кварталу «Галактика» - це 10-поверховий будинок на 388 квартир з підземним паркінгом, що будується по цегляно-монолітною технологією із застосуванням комбінованих фасадів - навісних вентильованих і штукатурних. Монолітний каркас корпусу готовий, зараз ведуться роботи по цегляній кладці стін.

Компанія приступила до активної стадії будівництва кварталу «Галактика» в березні поточного року, саме тоді був залитий перший бетон в фундамент одного з корпусів. Сьогодні, через вісім місяців, на будмайданчику можна спостерігати зведення монолітного каркаса відразу восьми корпусів першої черги, це близько 145 тисяч кв. м продається площі. Також на будмайданчику ведуться роботи по відкопування котлованів під корпусу другої черги.

Квартал «Галактика» - найбільший проект компанії «Еталон ЛенСпецСМУ» в Санкт-Петербурзі, що будується поблизу Московського проспекту і набережної Обвідного каналу. У крокової доступності знаходяться відразу три станції метро? «Балтійська», «Фрунзенська» і «Московські ворота». Чинним проектом планування передбачено будівництво шкіл і дитячих садів.

Квартал «Галактика» - забудовник АТ "Еталон ЛенСпецСМУ", проектна декларація на сайті http://lenspecsmu.ru/objects/spb/galaktika/

Довідка про ГК «Еталон»

У крокової доступності знаходяться відразу три станції метро?