Реклама
Реклама
Реклама

Для життя і інвестицій: ГК "Еталон" розпочала активне будівництво кварталу "Галактика" в Петербурзі

Квартал "Галактика".

У Санкт-Петербурзі активними темпами ведеться будівництво нового масштабного житлового кварталу "Галактика", який розташується в центрі міста, по сусідству відразу з трьома станціями метро. На старті продажів придбати житло в новому комплексі можна на вигідних умовах.

Новий квартал class = "_">

У центральних районах Петербурга є території, на яких раніше перебували промислові підприємства. Освоювати їх можуть великі компанії. Наприклад, в Петербурзі, на землі, де колись розташовувався Варшавський залізничний вокзал, група компаній "Еталон" приступила до будівництва житлового кварталу "Галактика".

Поблизу від майбутніх житлових корпусів знаходяться відразу три станції метро: "Балтійська", "Фрунзе" і "Московські ворота". Поруч проходять великі міські магістралі. Новий квартал будується в розвиненому районі, а й на його території з'явиться необхідна для повноцінного життя інфраструктура.

Привабливі умови class = "_">

Навіть в центрі міста можна придбати житло на дуже привабливих умовах. Наприклад, на старті продажів, коли вартість квадратного метра помітно нижче, ніж у вже зданих будинках. Житловий квартал "Галактика" - яскравий тому приклад. Перший внесок на квартири-студії в "Галактиці" починається від 390 тисяч рублів , Крім того, забудовник пропонує тривалу розстрочку *. Регіональні покупці традиційно можуть розраховувати на додаткову знижку, а студенти - на спеціальні бонуси **.

Регіональні покупці традиційно можуть розраховувати на додаткову знижку, а студенти - на спеціальні бонуси **

Купувати нерухомість необхідно у надійних забудовників з більшим досвідом роботи. Наприклад, група компаній "Еталон" працює на ринку 30 років і за цей час жодного разу не затримувала терміни здачі своїх об'єктів. Забудовник має на території Росії велику мережу з 15 регіональних представництв. У Єкатеринбурзі регіональний офіс знаходиться за адресою: БЦ "Висоцький", вул. Малишева, 51, оф. 14/01.

Новий рівень життя class = "_">

Власна квартира в престижному місці Петербурга - це особливий статус. Адже життя буде протікати в цілком особливому оточенні, коли до музеїв, театрів і пам'ятників буде рукою подати.

Квартал "Галактика" органічно вписується в існуючу забудову. І звичайно ж, всередині кварталу з'явиться своя атмосфера. У дворах розмістяться дитячі ігрові та спортивні майданчики. Для автомобілістів передбачені паркінги. Для безпеки мешканців у кварталі буде передбачена цілодобова система відеоспостереження.

21 квітня ГК "Еталон" запрошує на безкоштовні консультації з придбання квартир в Санкт-Петербурзі і Москві. class = "_">

Вас чекають вас за адресою: м Єкатеринбург, БЦ "Висоцький", вул. Малишева, 51, оф. 14/01. class = "_">

Всім в подарунок - дисконтна карта! *** class = "_">

Більш повну інформацію про цей захід можна отримати за телефоном єкатеринбурзького представництва компанії: (343) 385-66-25. class = "_">

Забудовник АТ ССМО "ЛенСпецСМУ". Адреса будівництва кварталу "Галактика": Санкт-Петербург, вул. Красуцького, уч. 20 (ділянка з / д "Варшавський вокзал - Мала Мітрофаньевкая вул."). Продажі здійснюються відповідно до Закону РФ № 214-ФЗ "Про участь у пайовому будівництві багатоквартирних будинків і інших об'єктів нерухомості ..." Проектні декларації розміщені на сайті www.lenspecsmu.ru. Ексклюзивний регіональний агент АТ "Цун".

* Розстрочка надається забудовником на квартири-студії загальною площею від 28,71 кв. м в період з 01.04.2017 р по 30.04.2017 р Мінімальний перший внесок 390 тисяч руб. Платежі вносяться рівними частинами щомісяця до закінчення терміну дії розстрочки - до грудня 2023 г. Повна вартість квартири-студії - 4 287 994 руб.

** Подробиці на сайті www.lenspecsmu.ru

*** Кількість карт обмежена.