Реклама
Реклама
Реклама

Встигніть купити вигідно: красиві і «розумні» гаджети для милих дам зі святковою знижкою

Нагадуємо, що в мережі салонів зв'язку МТС проходить присвячена 8 Марта акція , Що дозволяє придбати смартфон з додатковою знижкою. А щоб вам було простіше визначитися з моделлю, зараз ми детально розповімо про декілька гаджетах, кожен з яких здатний стати вдалим подарунком на весняне свято.

присвячена 8 Марта акція

Як відомо, жінки люблять красиві речі. Тому, вибираючи смартфони для нової статті рубрики «Встигніть купити вигідно», ми звертали увагу як на їх можливості, так і на зовнішній вигляд. По 11 березня 2018 року всі «герої» матеріалу доступні за зниженою на 50 рублів ціною. Більш того, їх можна оформити в розстрочку на 12 місяців без переплат і першого внеску. Словом, ловіть момент!

SAMSUNG GALAXY A5 2017

Чим гарний:

При створенні Galaxy A5 2017 дизайнери Samsung врахували всі актуальні тренди. Корпус смартфона позбавлений зайвих деталей і виконаний з двостороннього вигнутого скла з металевою окантовкою. За рахунок майже відсутніх бічних рамок він виглядає особливо виграшно і свіжо. Причому на ділі ця модель куди більш міцна, ніж може здатися при своєю витонченою зовнішності. Реальна в ній скло загартоване за технологією Corning Gorilla Glass 4, а корпус відповідає стандарту IP68. Все це означає захист від подряпин і відколів, а також від проникнення вологи і пилу.

Все це означає захист від подряпин і відколів, а також від проникнення вологи і пилу

Це, однак, не тільки модний аксесуар, але і вельми потужний пристрій. Апарат обладнаний енергоефективним 8-ядерним процесором, 3 ГБ оперативної і 32 ГБ постійної пам'яті. Його 5,2-дюймовий екран підтримує дозвіл Full HD і функцію «Always on Display», яка допоможе не пропустити важливе повідомлення або повідомлення. Обидві камери Samsung Galaxy A5 2017 роблять знімки на 16 мегапікселів і володіють високою світлочутливістю. Крім цього, в ньому є датчик для розблокування відбитком пальця, роздільні слоти для другої «сімки» і флеш-карти, порт USB Type-C і акумулятор з прискореної зарядкою.

Кому подарувати:

Борошно, для якої ви вибираєте смартфон, веде Instagram і соціальні мережі? Якщо відповідь ствердна, Samsung Galaxy A5 2017 просто створений для неї, адже він вміє знімати і класні пейзажі, і автопортрети в дійсно високій роздільній здатності.

Спеціальні умови покупки:

Спеціально до 8 Березня ми знизили ціну на Samsung Galaxy A5 2017 до 649,00 руб. Купуючи цей смартфон в розстрочку на рік, платитимуть відразу не потрібно. Щомісячний внесок за нього дорівнює 58,99 руб.

SAMSUNG GALAXY J7 2017

Чим гарний:

Переосмислена версія популярної моделі Samsung з оновленим дизайном і поліпшеними характеристиками. Нетривіальні геометричні вставки на задній панелі гаджета забезпечують йому футуристичний вигляд, а металева оболонка - солідність і приємні тактильні відчуття при використанні. Ну, а завдяки ледве помітним боковим рамкам смартфон не тільки сучасно виглядає, але і зберіг компактні габарити при великій - з діагоналлю 5,5 дюймів - Full HD дисплеї.

Ну, а завдяки ледве помітним боковим рамкам смартфон не тільки сучасно виглядає, але і зберіг компактні габарити при великій - з діагоналлю 5,5 дюймів - Full HD дисплеї

«Начинка» Samsung Galaxy J7 2017 відносить його до класу справжніх універсалів. Тут ви знайдете 8-ядерний чіп і 3 ГБ оперативної пам'яті, дактилоскопічний сенсор, батарею на 3 600 мАч і автономні слоти для другої «сімки» і модуля пам'яті. Для зйомки в цей девайс передбачені дві камери на 13 мегапікселів з можливістю запису відео Full HD.

Кому подарувати:

Молодіжний дизайн Samsung Galaxy J7 2017 прозоро натякає на те, що він призначений для яскравих людей, що йдуть в ногу з часом. Якщо дама, якій адресований подарунок, в їх числі, радимо придивитися до цієї моделі.

Спеціальні умови покупки:

В рамках святкової акції Samsung Galaxy J7 2017 варто 579,00 руб. При його покупці в розстрочку на рік перший і щомісячний внесок складають 0 руб. і 52,55 руб. відповідно.

XIAOMI REDMI NOTE 4 3/32 GB

Чим гарний:

Стильний суцільнометалевий корпус з 2,5D-склом на передній панелі, швидке «залізо» і витривала батарея - ось за що ми включили цей апарат в нашу добірку. Серед його головних параметрів - процесор з 8 ядрами, 3 ГБ змінної пам'яті і 5,5-дюймовий екран формату Full HD. На практиці це означає, що користуватися Xiaomi Redmi Note 4 3/32 GB можна практично в будь-яких цілях. І, як ви, напевно, вже здогадалися з назви, смартфон оснащений 32 ГБ внутрішнього простору, що позбавляє від потреби регулярно «чистити» фотографії та інші дані.

І, як ви, напевно, вже здогадалися з назви, смартфон оснащений 32 ГБ внутрішнього простору, що позбавляє від потреби регулярно «чистити» фотографії та інші дані

Наявність фазового автофокусу в основній камері гаджета гарантує належну якість кадрів при зйомці переміщаються об'єктів, а матриця на 13 мегапікселів - гідну деталізацію. Фронтальний фотомодуль, в свою чергу, навчений автоматичного поліпшення автопортретів. І на цьому переваги Xiaomi Redmi Note 4 3/32 GB не закінчуються. Батарея на 4 100 мАг здатна протриматися до 1,5 днів інтенсивної експлуатації, слот-трансформер розширює можливості для зв'язку і зберігання інформації, а датчик відбитків пальців оберігає вміст смартфона від сторонніх очей.

Кому подарувати:

По-справжньому ємна батарея Xiaomi Redmi Note 4 3/32 GB говорить сама за себе. Модель орієнтована на найактивніших користувачів, які не мають бажання або можливості заряджати свій гаджет кожен день.

Спеціальні умови покупки:

По 11 березня Xiaomi Redmi Note 4 3/32 GB доступний в магазинах МТС за 379,00 руб. У ці дні на нього діє безвідсоткова річна розстрочка з першим платежем 0 руб. і щомісячним внеском в розмірі 34,45 руб.

***

Отримати знижку 50 рублів при покупці всіх перерахованих, а також ряду інших смартфонів можна до 11 березня 2018 року включно. За деталями звертайтеся в салони МТС і інтернет магазин по телефону 210.