Реклама
Реклама
Реклама

Контейнер 5 тонн

У наші дні відбувається справжнісінький транспортний бум У наші дні відбувається справжнісінький транспортний бум. Тисячі вантажів перевозяться різними шляхами повідомлень - морськими, повітряними, наземними. Відповідно, гостро постають питання забезпечення безпеки, збереження вантажів, максимальної компактності розміщення. Для цих цілей використовуються контейнери, яких налічується чимала кількість видів. Одним з найбільш поширених для перевезення відносно невеликих обсягів товарів є контейнер 5 тонн.

Він являє собою металеву, як правило, сталеву конструкцію, обшиту листовим залізом. Зсередини 5 тонний контейнер в Уфі може бути утеплений, а підлогу обов'язково застелений дошками, просоченими спеціальним протигрибковим санітарним розчином. Також всередині розташовані точки для закріплення вантажу. Зовні контейнери 5 тонн спеціальним чином промарковані і забезпечені фітингами, призначеними для кріплення до платформи, а також петлями на даху для закріплення тросів для переміщення за допомогою вантажного крана.

5 тонний контейнер відмінно підійде для використання в різних сферах життя. В першу чергу, звичайно, це різні види перевезень, особливо залізничні - через зручних розмірів контейнера. Він добре зарекомендував себе і як склад або битовки на будівельних майданчиках. При проведенні необхідних комунікацій - тепла, водопостачання, електричної мережі - контейнер 5 тонн може застосовуватися для тимчасового проживання робітників або кімнати відпочинку, медпункту, господарського блоку. Його можна розміщувати безпосередньо на землі, але найкраще підкладати бетонні або дерев'яні підставки з метою запобігання корозії. Це дозволить збільшити термін служби.

Розміри контейнера 5 тонн   стандартизовані і рівні 2640 * 2100 * 2400 мм, довжина * ширина * висота відповідно Розміри контейнера 5 тонн стандартизовані і рівні 2640 * 2100 * 2400 мм, довжина * ширина * висота відповідно. Внутрішні габарити контейнера 5 тонн, природно, менше, і залежать від товщини стінок. Корисний внутрішній обсяг дорівнює 10 кубічним метрам. Важить порожній контейнер трохи менше тонни, норма завантаження близько 4 тонн.

Використання подібної тари дозволить вам істотно заощадити на транспортуванні, оскільки перевантаження товару при зміні транспорту або перевізника не потрібно. Контейнер надійно захищений від впливу зовнішніх погодних умов, а міцний каркас збереже Ваш товар навіть при зовнішніх вм'ятини.

Можливо, ви часто бачите оголошення на кшталт «куплю контейнер 5 тонн в Уфі» або « продам контейнер 5 тонн в Уфі ». Але не можна забувати, що варто довіряти тільки професіоналам своєї справи. Наша компанія відмінно себе зарекомендувала на вітчизняному ринку, завоювавши довіру покупців. Вартість 5 тонного контейнера, безсумнівно, теж вас порадує. А якщо ваш бюджет невеликий чи ні потреби в новій тарі, то ви можете купити контейнер 5 тонн б / у. оброблений спеціальним чином і знаходиться в чудовому стані. Наші висококласні фахівці в найкоротші терміни допоможуть вам підібрати потрібний варіант за доступною ціною контейнера 5 тонн. У нас укладені договори з виробниками продукції, що і дозволяє забезпечувати високу якість товару і високу швидкість доставки. Наша компанія займається продажем контейнерів 5 т в Уфі, але також ви можете і продати контейнер 5 тонн нам на взаємовигідних умовах. Звертайтеся до професіоналів, ми чекаємо вас!