Реклама
Реклама
Реклама

Як купити велосипед з доставкою по Росії?

Ви зібралися купити велосипед в інтернет магазині і хочете знати всі тонкощі

Ви зібралися купити велосипед в інтернет магазині і хочете знати всі тонкощі? Як відправляють замовлення великі інтернет магазини? Скільки це коштує? Як довго чекати своє замовлення? Чи є ризики і підводні камені? Де краще замовити - у великому відомому магазині або в маленькому? На всі ці та інші питання я спробую відповісти в цій статті.

Якщо ви хочете замовити велосипед з іншого міста, на те є свої причини. Припускаю, що ви не задоволені пропозицією місцевих магазинів або ж ви знаєте толк в якісній техніці і готові заплатити більше, ніж середньостатистичний покупець. А може і те і інше відразу? ;)

Як би там не було - рішення прийнято і ви вже вивчаєте кілька сайтів столичних інтернет магазинів. Процедура оформлення замовлення через сайт у всіх приблизно однакова: ви кладете товар в корзину і заповнюєте поля з контактною інформацією. Добре, якщо на сайті обраного вами магазину є можливість покласти велосипед в корзину відразу з потрібним розміром рами . Адже у більшості велосипедів, за винятком складних і дитячих, є кілька варіантів розміру під різний зріст їздця.

Далі вас попросять вказати ПІБ повністю, контактний телефон, e-mail і домашню або робочу адресу. Виникає резонне вопрос..а чи не забагато? Можливо. Але ця інформація скоріше потрібна транспортної компанії (далі ТК), ніж магазину. Вказівка ​​ПІБ, телефону та адреси одержувача є обов'язковою вимогою ТК, тому що вантаж ви будете отримувати по паспорту. Однак, якщо ви не збираєтеся додатково замовляти автодоставку по вашому місту (а задоволення це не з дешевих), то можна сміливо вказати лише місто отримання. В такому випадку магазин пропише адреса майданчика видачі вантажу ТК (філії в вашому місті).

В такому випадку магазин пропише адреса майданчика видачі вантажу ТК (філії в вашому місті)

Після оформлення замовлення з вами обов'язково повинен зв'язатися співробітник магазина для уточнення розміру велосипеда, орієнтовною вартості і строків доставки і т.д. До рівня автоматизації клієнтських замовлень, як у Озон.ру ще не дійшов жоден інтернет магазин велосипедів (багато в чому тому, що специфіка досить складна і багато моментів краще обговорити особисто). Обговоривши всі нюанси по телефону або електронній пошті, вам виставлять рахунок на оплату в будь-якому російському банку (є магазини, в яких квитанція формується автоматично після оформлення замовлення через кошик). Будь ласка, повідомте магазину про факт оплати, щоб довгоочікуваний велосипед відправився до вас швидше.

По приходу вантажу вам подзвонить представник ТК і повідомить, де і як можна забрати велосипед. Підготуйте ваш автомобіль для перевезення - добре, якщо у вас складається задній ряд сидінь. Середні розміри коробки з дорослим гірським або міським велосипедом 1,4м х 0,3м х 0,7м (довжина / ширина / висота), а вага 15-20 кг. Якщо коробка цілком не поміщається, то велосипед можна витягнути і укласти без неї - він упакований досить дбайливо. А ще, у всіх велосипедних коробок є прорізи для ручного перенесення!

Як можна заощадити і прискорити отримання вантажу? По-перше, зверніть увагу на те, який банк отримувача вказано в платіжці. Якщо ви оплатите квитанцію в якій філії цього ж банку в вашому місті, то не заплатите комісію і прискорите отримання грошей магазином (в деяких банках зарахування відбувається в день оплати!). По-друге, повідомте про факт оплати якомога швидше. По-третє, розпитайте співробітника магазина, якщо у них будь-які спеціальні пропозиції і знижки на доставку. Однак не переборщіть - є неписані правила хорошого тону, до того ж будь-яка робота повинна оплачуватися.

Де краще замовити - у великому чи маленькому інтернет магазині? З одного боку до магазину, який працює давно більше довіри + там часто чималий вибір велосипедів. Але якщо ви зібралися замовляти конкретну модель відомого виробника, який контролює ціни (наприклад Giant ), То є сенс замовити в невеликому. У ньому менеджери менше завантажені потоковими замовленнями і приділять вам більше часу і уваги, а також, швидше за все, відправлять ваш велосипед значно швидше. Тут важливий кожен клієнт.

На цьому все;) Вдалих вам покупок і відмінного катання!

Читайте ще: доставка велосипедів по Росії в інтернет магазині Велосипеди мрії.

<< як правильно вибрати розмір велосипеда або доставка в інтернет магазині "Велосипеди мрії" >>

Ви зібралися купити велосипед в інтернет магазині і хочете знати всі тонкощі?
Як відправляють замовлення великі інтернет магазини?
Скільки це коштує?
Як довго чекати своє замовлення?
Чи є ризики і підводні камені?
Де краще замовити - у великому відомому магазині або в маленькому?
А може і те і інше відразу?
А чи не забагато?
Як можна заощадити і прискорити отримання вантажу?
Де краще замовити - у великому чи маленькому інтернет магазині?