Реклама
Реклама
Реклама

ЖК «Афіна» 2 чергу - нові умови покупки. Сучасні квартири стали набагато доступніше !!!

В Ізмаїлі повним ходом йде будівництво 2-ї черги житлового комплексу «Афіна» (перша черга вже успішно реалізована і добудована, в квартирах ведеться косметичний ремонт). В даний момент будівництво йде на рівні 3-4 поверхів, з випередженням запланованого графіка.

Для доступності придбання квартир молодим сім'ям було зменшено початковий внесок і збільшена розстрочка.

Сьогодні досить оплатити 20% від вартості квартири, а решту суми виплатити щомісяця або щокварталу протягом трьох років. Ця безвідсоткова розстрочка дозволить молодим сім'ям вже через рік мати нової сучасної квартирою в престижному районі Ізмаїла.

__________________________________________________________________________

Для наочності формування розстрочки наведемо приклади:

Візьмемо 1-ю кімнатну квартиру площею 38 м2.

Вартість квартири на одному з етапів будівництво становить 21000 у.о.

Перший внесок становитиме 20% - 4200 у.о. при укладеному договорі на 3 роки. Решту суми розбиваємо на 36 місяців.

Разом, щомісячний платіж буде всього 470 у.о. !

Досить вносити 470 у.о. в місяць, щоб вже через рік стати володарем своєї сучасної квартири.

Другий приклад - двокімнатна квартира площею 60 м2. Її ціна 30000 у.о.

Перший внесок - 6000у.е.

При розстрочці на 3 роки щомісячний платіж складе 660 у.о.

_________________________________________________________________________

Якщо така тривала розстрочка не потрібна, передбачені різні знижки, в залежності від терміну розрахунку - від 3 до 12%! Для інвесторів є окремі пропозиції.

Також діє програма Trade - in, по якій можна обміняти нерухомість з доплатою на нову квартиру. До обміну розглядаються також ділянки, авто та інше майно.

У проекті передбачені найвищі критерії міцності будівлі. Його конструкція - каркасно-кам'яна, розроблена з урахуванням вимог державних будівельних норм, з урахуванням сейсмічності району, яка дозволяє витримати сейсмічне навантаження в 8 балів. Фундамент будівлі - монолітна залізобетонна плита.

Зовнішні стіни товщиною 380 мм, в їх укладанні використовується цегла з утепленням теплоефективними плитами, що відповідає нормам з енергозбереження. Стіни зведені з керамічної цегли, екологічного, натурального і якісного матеріалу, який, завдяки своїм унікальним властивостям і міцності, гарантує довговічність будівлі. Такі споруди відносяться до категорії капітальних, їх термін експлуатації досягає 150 років. В таких квартирах відмінна звукоізоляція.

Цегла для будівництва поставляється з Миколаївської області, з заводу «Санта - Петрівка». Це підприємство є лідером серед вітчизняних виробників керамічної цегли. Показово, що вдома «ЗАРС» (будинки Каркашадзе) зводяться із застосуванням виключно такого цегли, - в цьому одна з причин їх популярності і високої вартості квадратного метра.

Для будівництва ЖК «Афіна» застосовується єдине фасадне скління лоджій і балконів фірми «Rehau», які встановлюють провідні забудовники Одеси (наприклад, «KАDORR GROUP»). Вікна «Rehau» зроблені з високоякісного металопластикового п'ятикамерного профілю, армування 2 мм з використанням енергозберігаючих склопакетів. У будівлі встановлені вхідні броньовані двері фірми STRAJ - одні з кращих в Україні. Водопровід і труби опалення монтуються з поліпропіленових труб фірми «ASG Plast» (Чехія). Як опалювальні прилади у квартирах монтуються сталеві опалювальні радіатори «Kermi» (Німеччина).

Для індивідуального опалення в будівлі використовуються газові котли фірми «Viessmann» (Німеччина). Використовується надійна система автоматики, яка повністю гарантує безпеку газового приладу, захист від падіння тиску газу, аварійного порушення роботи котла, автоматично вимикає котел при зникненні електроструму і включає його при появі електроенергії. Газовий котел «Viessmann» - один з найбільш якісних і дорогих німецьких котлів, представлених на ринку Європи.

Для зручності мешканців кожна секція житлового комплексу буде обладнана надійними безшумними швидкісними ліфтами «OTIS».

Житловий комплекс - «Афіна» єдиний в Ізмаїлі, який буде оснащений ліфтами такого рівня.

Нагадуємо: ЖК Афіна має повний пакет дозвільних документів.

Зробіть покупку вовремя- кращі квартири продаються першими!

www.afina.od.ua

Розміщено на правах реклами

Розміщено на правах реклами

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram і будьте завжди в курсі останніх новин. клац і н клуні прилітають прямо до Вас в кишеню!