Реклама
Реклама
Реклама

Скільки коштує купити квартиру на Молдаванці?

  1. Однокімнатні квартири на Молдаванці
  2. Купити двокімнатну квартиру на Молдаванці
  3. Ціни на трикімнатні квартири
  4. Багатокімнатні квартири на Молдаванці

Скільки коштує купити квартиру на Молдаванці?

Молдаванка - один з тих районів Одеси, який до цих пір зберігає свій історичний колорит. Тут трохи нових житлових будівель, в основному вони розташовані в районі вулиць Пишоновской і Ніщинського. Відповідно, житло в цьому районі дешевше, ніж в інших більш забудованих частинах міста. У цій частині міста житлові будинки до душі любителям традиційних одеських двориків.

Середня вартість квартири на Молдаванці на сьогодні становить близько 46 тис. Грн., А 1 кв. м. обходиться в 886 дол.

Серед квартир, виставлених на продаж, мінімальна пропозиція зафіксовано на рівні 10 тис. Дол., А максимальне - 170 тис. Дол.

Однокімнатні квартири на Молдаванці

За 10 тис. Дол. можна, можливо придбати однокімнатну квартиру без ремонту площею 28 кв.м. на останньому поверсі старого будинку на вул. Балківській.

В цілому, в межах 15-25 тис. Дол. обійдуться квартири в старих будинках, хрущовках, будинках з черепашника площею від 20 до 30 кв.м. в залежності від житлового стану.

Однокімнатні квартири на Молдаванці в цегляних і монолітних будинках стартують з 25 тис. Дол.

Від 30 тис. Грн. на продаж виставлено квартири в монолітних і цегляних будинках площею 30-55 кв. м. У середньому, площа таких об'єктів становить 43 кв. м.

Ціна найдорожчої однокімнатної квартири на Молдаванці становить 76 тис. Дол. Об'єкт площею 52 кв.м. з капітальним ремонтом 2014 р розташований в новобудові на вул. Розумовської.

Купити двокімнатну квартиру на Молдаванці

Двокімнатні квартири на Молдаванці стартують від 13 тис. дол за об'єкт площею 14 кв.м., що вимагає капітального ремонту.

В середньому ж двокімнатні квартири коштують 40,8 тис. Дол., А ціна 1 кв.м. дорівнює в 895,7 дол.

До 35 тис. Дол. пропозиції про продаж охоплюють старий житловий фонд і будинку з черепашника. Від 35 тис. Вже можна купити двокімнатну квартиру в цегляному будинку.

Оголошень щодо продажу двокімнатних квартир на Молдаванці набагато більше, ніж одно- або трикімнатних. Об'єкти досить відрізняються за співвідношенням ціна / площа / стан, тому важко виділити вартість квартир тільки від типу будинку, в якому вони розташовані.

Найдорожча двокімнатна квартира з євроремонтом коштує 90 тис. Дол. Площа цього об'єкта, розташованого в новобудові, становить 62 кв.м.

Ціни на трикімнатні квартири

трикімнатні квартири в цій частині міста в середньому коштують 64 тис. дол. Ціна 1 кв. м. становить 869,7 дол.

Найдешевша і сама мініатюрна «трійка» з ремонтом 2011 р обійдеться в 25 тис. Дол. Площа об'єкта становить всього 33 кв.м.

У межах від 25 до 55 тис. Дол. можна купити трикімнатну квартиру в будинку старого житлового фонду або споруді з черепашника.

Найдорожча трикімнатна квартира на Молдаванці виставлена на продаж за 170 тис. Дол. Об'єкт з капітальним ремонтом і меблями площею 103 кв.м. знаходиться на вул. Колонтаївській.

Багатокімнатні квартири на Молдаванці

оголошень щодо продажу багатокімнатних квартир на Молдаванці небагато. На сьогодні об'єкти, виставлені на продаж, є чотирикімнатні квартири в будинках старого житлового фонду.

Найдешевша квартира продається за 60 тис. Дол. і являє собою об'єкт в житловому стані площею 67,7 кв.м. в одноповерховому будинку на вул. Колонтаївській.

Найдорожча чотирикімнатна квартира коштує 110 тис. Дол. і являє собою житло з ремонтом і меблями площею 90 кв.м. в будинку з черепашника на вул. Степовий.

Хочете купити квартиру на Молдаванці? подивіться всі варіанти в цій частині міста на Sterium.

Хочете купити квартиру на Молдаванці?