Реклама
Реклама
Реклама

однокімнатні квартири

  1. Молоді сім'ї можуть купити 1 квартиру в Харкові вигідно і недорого від забудовника
  2. Сучасний дизайн відкриває нові можливості для вашого житла
  3. Контроль якості з самого початку будівництва
  4. Особливості інфраструктури житлового комплексу

Щороку в Харкові зростає попит на житлові квартири, і в залежності від ваших фінансових можливостей ви можете купити 1 квартиру в Харкові. Вашій увазі пропонується детальний аналіз стану справ в сфері купівлі-продажу Харкова. Молоді мешканці міста можуть вже зараз подбати про придбання житла, адже купити однокімнатну квартиру в Харкові в найпрестижнішому районі недорого можна тільки у фінансовій компанії «Респект Будінвест», яка пропонує квартири відразу в 4 районах Харкова - Молодіжний 1, Молодіжний 2, Черемушки, Черемушки 2.

Молоді сім'ї можуть купити 1 квартиру в Харкові вигідно і недорого від забудовника

Щороку в Харкові зростає попит на житлові квартири, і в залежності від ваших фінансових можливостей ви можете купити 1 квартиру в Харкові

Продаж однокімнатних квартир в Харкові

На сьогоднішній день немає реальної альтернативи для молодої сім'ї, яка тільки що вступила в сімейне життя, і у них з'явилася дитина - недорога однокімнатна квартира в будинку новобудови , Це оптимальне вирішення житлового питання в умовах важкої економічної кризи.

Наша компанія була учасником програм будівництва комфортабельного житла в кожному з чотирьох районів Харкова. В кінцевому підсумку були запущені в експлуатації комфортабельні однокімнатні, двокімнатні і трикімнатні квартири , Які мають не тільки цікаву і привабливу планування, а й розроблені на основі нових європейських тенденцій в галузі будівництва житла для молодих сімей.

Недорога ціна 1-кімнатних квартир обумовлена ​​тим, що ми зуміли оптимізувати витрати, пов'язані зі зведенням нового варіанту житла в Харкові і ви можете без будь-яких проблем купити квартиру в Харкові 1 кімнатну новобудова. Усе квартири мають дуже зручне планування. Розглядаючи варіанти планування однокімнатних квартир, можна відзначити, що жоден із запропонованих варіантів не повторюється. Кожна планування квартири має привабливі планувальні рішення, компанія «Респект Будінвест» пропонує вам ознайомитися більш детально з запропонованими варіантами житла.

Сучасний дизайн відкриває нові можливості для вашого житла

Вартість 1 кімнатної квартири

Обриси квартири представлені як в традиційному варіанті виконання, так і з елементами сучасного дизайнерського підходу. У кожній квартирі є продуманий до дрібниць санвузол, де в обов'язковому порядку є ванна кімната і туалет. Простора кухня має вихід на лоджію або балкон. Просторий передпокій дозволяє використовувати корисну площу на свій розсуд. В даний час активно ведуться завершальні роботи, які дозволять в недалекому майбутньому купити однокімнатні квартири в Харкові будь-кому.

Контроль якості з самого початку будівництва

Фінансова група «Респект Будінвест», веде повноцінний робочий процес будівництва, і покупці новобудови в Харкові отримували і отримують інформацію про ведення будівництва житлових комплексів . В даний час продаж однокімнатних квартир в новобудовах від забудовника знаходиться на завершальному етапі, і у вас є ще час і можливість за низькою вартістю купити один з цікавих варіантів однокімнатних квартир в новобудовах Харкова.

Особливості інфраструктури житлового комплексу

Інфраструктура нових районів - поєднує в собі сучасні архітектурні рішення та 1 кімнатні квартири в Харкові новобуд , Відмінно поєднуються з новою інженерної плануванням мікрорайону. Підрядник досконально пропрацював питання створення зеленої зони навколо житлового комплексу та сучасні варіанти інфраструктури.

  • Житлові комплекси розміщені в зеленій зоні і в безпосередній близькості від основних транспортних магістралей Харкова.
  • У безпосередній близькості знаходяться основні транспортні розв'язки - станція метро, ​​зупинки для маршрутних таксі та тролейбусів
  • Житловий комплекс включає в себе соціальну інфраструктуру - дитячі дошкільні комбінати, середні загальноосвітні заклади, поліклініка для дорослих і дітей.
  • Поруч розташовані найбільші торгові точки, зокрема гіпермаркети цілодобового обслуговування.

Забезпечення електроенергією здійснюється власної підстанцією. У кожній квартирі встановлено слабкострумові системи - Інтернет, цифрове телебачення, відеодомофони. Система опалення та водопостачання автономного типу, що не залежать від централізованої схеми. Біля будинку розташовані прибудинкові парковки для власників приватного автотранспорту.