Реклама
Реклама
Реклама

Новобуд Харків. Купити квартиру в новобудові від забудовника

  1. Новобудова на Салтівці ЖК Слобожанський квартал 2
  2. Переваги розташування новобудови
  3. Прилегла територія
  4. Новобудова на Салтівці ЖК Слобожанський квартал
  5. Новобудови на Олексіївці - особливості будівель

Ви шукайте житло в хорошому районі міста зі зручною транспортною розв'язкою і розвиненою інфраструктурою? Тоді напевно вас зацікавить покупка квартири в новобудові на Олексіївці. Якраз в цьому не дуже далеко розташованому від центру міста і жвавому районі знаходиться сучасний житловий комплекс «Черемушки». Ви шукайте житло в хорошому районі міста зі зручною транспортною розв'язкою і розвиненою інфраструктурою

Купити квартиру в Харкові новобуд

пропонуємо якісні новобудови Харкова економ класу , наприклад ЖК «Черемушки» і ЖК «Черемушки-2» . Дані житлові комплекси являють собою два 18-ти поверхові будинки складної конфігурації, і складаються з односекційного першого пускового комплексу і трисекційного другого пускового комплексу. Окреслені новобудови (на Олексіївці) мають підземний паркінг на 39 машиномісць.

Новобуд в харкові (від забудовника «Респект Будінвест») реалізується двома пусковими комплексами - ЖК «Черемушки» здається в грудні 2015 року, ЖК «Черемушки 2» - в грудні 2017 року. Житлова частина новобудови розміщуватиметься з 2-го по 17-й поверх. Висота житлового поверху - 2,7 м (розраховується від рівня підлоги поверху до рівня підлоги наступного поверху). У кожній квартирі є балкони, незважаючи на те, що це новобудови економ класу .

Перший і вісімнадцятий поверхи - нежитлові . На першому поверсі житлового будинку за проектом передбачені об'єкти соцкультпобуту: приміщення стоматологічного кабінету, нотаріуса, банку, салону краси, два магазини непродовольчих товарів. Вісімнадцятий поверх займатимуть творчі майстерні, приміщення, призначені для короткочасного перебування дітей дошкільного віку.

Новобудова на Салтівці ЖК Слобожанський квартал 2

У східній частині Харкова розташований РК "Слобожанський квартал 2". Новобуд на Салтівці має вигідне місце розташування, оскільки знаходиться в обжитий частини міста з розвиненою інфраструктурою та зручною транспортною розв'язкою.

Переваги розташування новобудови

Салтівський житловий масив має давню історію, тому зведення нових висотних будинків відбувається не на околиці міста, а всередині мікрорайонів, де вже є мережа магазинів, дитячі садки, школи, розважальні центри. До навколишнього інфраструктурі можна віднести ряд важливих комплексів:

  • ТЦ "Барабашово".
  • ТРК "Україна".
  • Кінотеатр "Кіноленд".
  • Палац дитячої та юнацької творчості.
  • Парк Перемоги.
  • Суд Московського району.

Прилегла територія

Купити квартиру в новобудові з упорядкованою територією - це завжди велика перевага. Проект забудови включає:

  • Озеленення території.
  • Облаштування пішохідних зон і дитячих майданчиків.
  • Зручні автомобільні проїзди.
  • Освітлення території навколо будинку.
  • Устаткування гостьової парковки.

ЖК "Слобожанський квартал 2" - це сучасний 16-поверховий комплекс. П-образне будова включає 4 секції, головний фасад якого виходить на проспект Льва Ландау. Будівництво проводиться відповідно до проекту за термінами і обсягами.

Для отримання інформації, як купити квартиру від забудовника в Салтівському житловому масиві за вигідною ціною, потрібно прийти в офіс, розташований по вул. Чернишевського, 13, або зв'язатися з менеджером по телефону.

Новобудова на Салтівці ЖК Слобожанський квартал

Квартири в новобудовах Харкова від забудовника

СК «Слобожанський квартал» зводиться поруч з перехрестям - проспектів Льва Ландау і Ювілейного. Розташування 15-поверхової новобудови на Салтівці - дуже зручне і дозволяє швидко і без пересадок дістатися в будь-який район Харкова.

Зводиться комплекс економ класу за адресою пр-т Льва Ландау 156-А має в проекті 15 поверхів, кожен з яких розділений на дві секції. 1 і 15-й - відносяться до приміщень комерційного призначення. На першому передбачається розміщення офісів з необхідними комунікаціями, конференц-залами та паркуванням. Верхній, 15-й призначений для творчих майстерень. Тут зможуть зручно розташуватися архітектори і художники.

Житлові квартири розташовуються з 2 по 14 поверхи. Проект пропонує тут розміщення одне -, двох - і трикімнатних квартир площею від 52 до 121 м.кв.

ЖК «Слобожанський квартал» пропонує, купити новобудову на Салтівці в зручному місці з розвинутою інфраструктурою. Площа квартир, їх розташування і планування дозволять відчути комфорт в повній мірі в самому облаштованому житловому масиві Харкова.

Новобудови на Олексіївці - особливості будівель

  1. У підвальній частині передбачено технічне підпілля для прокладання інженерних комунікацій. Кожна секція буде оснащена двома ліфтами вантажопідйомністю 400кг і 1000кг
  2. Поруч з житловим комплексом знаходяться зупинки трамвая і маршрутних таксі. У п'яти хвилинах ходьби від будинку станція метро «проспект Перемоги»
  3. До послуг мешканців житлового комплексу пропонуються супермаркети «Клас», «Сільпо», «АТБ», а також Олексіївський ринок
  4. Близько розташовані школи, дитячий сад, фітнес клуб, заклади громадського харчування.