Реклама
Реклама
Реклама

Ціни на однокімнатні квартири в Херсоні продовжують падати


Дані інфографіки демонструють середні ціни на покупку однокімнатних квартир в багатоквартирних будинках старої споруди на околиці обласних центрів України в кінці липня 2017 року.

портал Domik.ua відстежує зміни і новини українського ринку нерухомості з 2002 року. Для проведення аналізу цін, ми опитали професійних ріелторів України про те, в яку суму обійдеться покупцям придбання однокімнатного житла в багатоквартирних будинках старого житлового фонду в кінці липня 2017 року.

За підсумками проведеного опитування з'ясувалося, що купити квартиру за вигідною ціною можна в окраїнних районах обласних центрів України.

Середні ціни на однокімнатні квартири в будинках старого житлового фонду різних регіонів України

В інфографіку відображена середня вартість однокімнатного житла в багатоквартирних старих будинках України. Примітно, що показники можуть варіювати в залежності від планування, площі і типу споруди житлового об'єкта.

Найвищі ціни на придбання житла виявлені в Києві. Так, за покупку однокімнатної квартири в столиці клієнтам доведеться заплатити в середньому $ 25000. В інших центральних областях України найвищі показники зафіксовані в Дніпрі - $ 22000. Найбільш недорогі квартири виставлені на продаж в Полтаві - $ 12000.

У Західній частині України найдорожче купити однокімнатну квартиру в будинках старого житлового фонду можна у Львові - за $ 20000. Максимально невисокі ціни на придбання житлових об'єктів відзначені в Хмельницькому - $ 10000.

У Східній частині України діапазон цін на покупку однокімнатного житла варіює в межах $ 12000 $ 22000. Найвищі показники виявлені в Харкові - $ 22000. Найменша вартість таких квартир простежується в багатоквартирних будинках старої споруди Запоріжжя - $ 12000.

У Північній частині України найбільш високі ціни виявлені в Житомирі і Сумах - $ 13000. Найнижча вартість однокімнатних квартир відзначена в будинках старої споруди Чернігова - $ 11000.

У Південній частині України найдорожче житло можна купити в Одесі - $ 23500. Купити однокімнатну квартиру в об'єктах старої споруди за прийнятну ціну можна в Херсоні - за $ 11000. Як повідомила порталу Domik.ua агент з продажу нерухомості Анна Підсадних, вартість квартир в Херсоні в липні 2017 року дещо знизилася в порівнянні з попереднім місяцем. Як і раніше, покупці воліють купувати недороге житло в Херсоні на вторинному ринку. У пріоритеті - одно- і двокімнатні об'єкти в будинках старого житлового фонду і новобудовах.

За даними агентств нерухомості Херсона, клієнти купують житло як з ремонтом, так і без нього. Купівельний попит в більшій частині орієнтований на покупку квартир для власного користування.

Серед головних вимог покупців фахівці виділяють наявність розвиненої інфраструктури та зручної транспортної розв'язки поряд з будинком. При цьому клієнти хочуть проживати на середніх поверхах будинків і з видом на паркову зону.

При продажу житла власники готові до торгу. На думку Ганни Підсадних, розмір знижки залежить від стартової ціни на об'єкт. Найчастіше власники готові поступатися близько $ 500- $ 1000..

У липні 2017 року переважними для покупців вважаються квартири в будинках, які розташовані в центральних районах міста - Таврійському, ХБК, Дніпровському. Житло на околиці клієнти набувають виключно з метою економії коштів.

джерело: domik.ua

В обласній раді відбулось Підписання чотірьохстороннього Меморандуму про співпрацю между Міністерством юстиції України, ДП «сетах», Херсонська ...

У ході перевірок Державні інспектори контролюють планові роботи з відалення аварійних дерев та обрізання гілок підряднімі організаціямі Херсонської ...

Сезонне ласощі вже потроху заповнює прилавки херсонських супермаркетів і відвантажується фури і баржі для продажу в центральних областях .. ...

Жваву дискусію несподівано для себе відкрив користувач «Фейсбук», великий любитель історії Херсона Павло Білецький, опублікувавши пост з ...