Реклама
Реклама
Реклама

Гарчав і кидався на людей: скажений єнот паралізував рух на кордоні з Росією

Прибутки в пункт пропуску мисливці застрелили тварину і відвезли для проведення епідеміологічного дослідження на предмет зараження сказом. Прибутки в пункт пропуску мисливці застрелили тварину і відвезли для проведення епідеміологічного дослідження на предмет зараження сказом

Мисливці застрелили тварину / фото dpsu.gov.ua

У Чернігівській області сьогодні вранці через скаженого єнота призупиняли рух через пункт пропуску «Миколаївка» на кордоні з Російською Федерацією.

Про це УНІАН повідомили в прес-службі Чернігівського прикордонного загону.

Згідно з інформацією, в міждержавний автомобільний пункт пропуску «Миколаївка» забіг єнот. Всі спроби військовослужбовців вигнати тварину були марними, він гарчав і кидався на людей, і навіть намагався потрапити всередину службових приміщень.

Читайте також У Дніпрі рятувальники два години знімали з дерева єнота

Про виявлення тварини з видимими ознаками захворювання на сказ повідомили в Семенівської районної організації Українського товариства мисливців і рибалок та санітарно-епідеміологічну станцію. З огляду на реальну загрозу життю громадян, які перетинають державний кордон, до прибуття мисливців був припинений пропуск транспортних засобів і громадян.

Мисливці застрелили тварину і відвезли для проведення епідеміологічного дослідження на предмет зараження сказом. Постраждалих немає.

Рух людей і транспорту через прикордонний пункт відновлено.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter