Реклама
Реклама
Реклама

Яка попросила у Філіпа Кіркорова на пологи 200 000 доларів 52-річної москвичка діагностували помилкову вагітність

19:17, 30.11.2018

Ім'я Світлани Сафієва з'явилося у всіх ЗМІ на початку листопада. Тоді 52-річна москвичка приголомшила громадськість заявою, що носить під серцем трійню від свого кумира Філіпа Кіркорова . За словами бізнесвумен, вони познайомилися з поп-королем в 2012 році, і між ними відразу спалахнула пристрасть. Саме виконавець допоміг їй повернутися до життя після загибелі чоловіка. Закохані таємно зустрічалися в готелі «Radisson Слов'янська». Одне з побачень закінчилося вагітністю Світлани.

Тепер потенційна коханка Філіпа Бедросовича вимагає від нього 200 тисяч доларів на пологи. Щоб достукатися до Кіркорова, Сафієва вирішила звернутися в ток-шоу « Прямий ефір ». В студії Андрія Малахова Світлана розповіла, що спостерігається у кращих лікарів, і вже витратила чималу суму. На питання експертів, чому вона не повідомила 51-річному співакові особисто про те, що незабаром він знову стане батьком, Сафієва відповіла: «У нас були інтимні стосунки, приховані від сторонніх очей. Я ходжу на його концерти, сама купую квитки. Коли я дарую йому квіти, видно, що він хвилюється. Але у мене навіть номера телефону його немає, ми спілкувалися по електронній пошті ».

Але у мене навіть номера телефону його немає, ми спілкувалися по електронній пошті »

Світлана Сафієва і Андрій Малахов

У студії з'явилася домробітниця поп-короля Людмила Огрядна. Жінка, яка знає буквально все про Філіпа Кіркорова, заявила, що ніколи не чула про Світлану Сафієва. «Знаєте, скільки у нього цих« дружин »!» - зіронізувала Огрядна. «Ви знаєте, не тільки Люся не вірить, а й мої рідні діти», - зазначила Сафієва. У Світлани двоє спадкоємців: син і дочка. Вони народилися в шлюбі жінки з бізнесменом Георгієм Сафієва, якого вбили в 2002 році в США. Після загибелі чоловіка Сафієва повернулася в Росію. На сьогоднішній день вона проживає одна в розкішній квартирі на Тверській. Діти Світлани поїхали за кордон.

Хрещена мати Філіпа Кіркорова, Ольга Новожилова, спеціально прилетіла з Калінінграда, щоб подивитися на оголосили кохану співака. «Я, звичайно, не хочу ображати людину, але я вважаю, що це такий бред. Я добре знаю Філіпа, і можу сказати, що він до таких речей набагато серйозніше ставиться. Якби вагітність дійсно була - ми б тут не сиділи. Він би відразу прийняв цих дітей », - сказала Новожилова.

Світлана Сафієва, почувши чергові нападки на свою адресу, запропонувала оприлюднити результати детектора брехні, в яких вона була впевнена. Перед початком зйомок жінка зустрілася з поліграфологом, який розпитав її про зв'язок з Філіпом Кіркоровим і вагітності. В результаті з'ясувалося, що бізнесвумен збрехала: ніяких романтичних відносин з поп-королем у неї не було, і вагітна Світлана теж не від нього. Однак Сафієва продовжувала наполягати на своєму і, більш того, пригрозила поліграфологові судом за наклеп.

Світлана Сафієва

Філіп Кіркоров

Остаточно розібратися в історії допоміг лікар, до якого Світлана Сафієва вирушила разом зі знімальною групою «Прямого ефіру». Жінка продемонструвала фахівця значного розміру живіт, а також пройшла процедуру УЗД. Вердикт шокував всіх.

«Вагітність, на жаль чи на щастя, немає. На знімку край печінки, але пацієнтка, чомусь, впевнена, що це плід. Ми не стали її переконувати, щоб не викликати зайве емоційну реакцію. Пройти повне обстеження вона відмовляється. Швидше за все, це жирової фартух », - сказав лікар.

Почувши про те, що ніякої вагітності немає, Світлана Сафієва заявила: «Шановний Андрій Малахов! Я викликаю кримінальну поліцію. Знімки з цього УЗД у мене. Ви його намовили, коли мене вивели в коридор. Ще принижуєте мене! Мені сто років ваша аудиторія не потрібна ». Після емоційної тиради жінка покинула студію. «За 18 років ток-шоу я вперше зустрічаю жінку з лжебеременностью», - резюмував Малахов.

«Я вагітна від Філіпа Кіркорова!». Андрій Малахов. Прямий ефір від 30.11.18

Читайте також:

52-річна москвичка заявила в шоу «Прямий ефір», що чекає трійню від Філіпа Кіркорова

Філіп Кіркоров щомісяця витрачає понад півмільйона рублів на навчання дітей

Фанатка Філіпа Кіркорова стверджує, що вагітна від нього