Реклама
Реклама
Реклама

Тримачі туалетного паперу і йоржики для унітазу Burlington

Burlington пропонує колекцію аксесуарів для унітазу, які стилістично відмінно поєднуються з сантехнікою. Виконання з латуні покритої хромом наші тримачі туалетного паперу і йоржики дуже легкі в догляді і прослужать вам довгі роки. Деякі люди підходять до питання вибору аксесуарів, не надаючи великого значення цим деталям інтер'єру, не усвідомлюючи, що набір витончених класичних

аксесуарів може оживити, і надати нотку вишуканості навіть недорогий ванній кімнаті. Англійська компанія Burlington пропонує вам три утримувача туалетного паперу, від функціональних, виконаних з тонких хромованих трубок, до змонтованих на різьблений пластині, які ідеально підійдуть інтер'єру в стилі кантрі.

Підвісна йоржик для унітазу з порцелянової колбою дуже гігієнічне рішення, які не є виконавчими місце на підлозі, що дуже спростить прибирання. Всі аксесуари по обробці і стилістиці чудово поєднуються з сантехнікою Burlington: змішувачами , Мильницями, дзеркалами. Запрошуємо Вас ознайомитися з нашим широким асортиментом аксесуарів для унітазу у наших дилерів, яких ви знайдете у вкладці «Де купити». А якщо у вас виникли питання, будь ласка, зверніться до наших консультантом.