Реклама
Реклама
Реклама

Бездротова зарядка SMARTOV CAR CHARGHER: огляд, принцип роботи, відгуки, ціна

  1. Як влаштована бездротова зарядка SMARTOV CAR CHARGHER
  2. Чим SMARTOV CAR CHARGHER краще за інших?
  3. Як працює SMARTOV CAR CHARGHER
  4. Якщо в смартфоні немає функції бездротової зарядки
  5. Комплектація і ціна SMARTOV CAR CHARGHER

SMARTOV CAR CHARGHER - універсальна бездротова зарядка-тримач, здатна замість вас подбає про стан заряду вашого гаджета. Розглянемо принцип роботи, властивості, комплектацію та ціну. В кінці статті відео-огляд роботи бездротової зарядки.

Зміст статті:

SMARTOV CAR CHARGHER - спеціальна бездротова зарядка-тримач для вашого телефону в машину. Завдяки такому пристосуванню телефон буде надійно зафіксований і завжди заряджений, в той час як ви за кермом або займаєтеся своєю справою. Таким чином, бездротова зарядка SMARTOV CAR CHARGHER позбавить вас від необхідності постійно возити з собою фірмові зарядні, міняти зарядки при зміні телефону або ж постійно пам'ятати про необхідність підзарядити телефон.
SMARTOV CAR CHARGHER - універсальна бездротова зарядка-тримач, здатна замість вас подбає про стан заряду вашого гаджета
Якщо враховувати наш час, в яке без мобільного телефону, смартфона або іншого гаджета практично неможливо обійтися, а 99% угод в бізнесі практично не вирішуються без смартфонів, то не варто забути і про підзарядку свого мобільного телефону. Кнопкові телефони відходять в минуле, замінюючи смартфонами, але не варто забувати, що працездатність смартфонів від одного заряду батареї значно менше, а значить і заряджати його потрібно буде частіше. SMARTOV CAR CHARGHER одна з тих технологій, яка допоможе підтримувати життєдіяльність вашого телефону. Найкраще підходить людям, які проводять в автомобілі більшу частину свого часу, SMARTOV CAR CHARGHER одночасно власник і бездротова зарядка.

Як влаштована бездротова зарядка SMARTOV CAR CHARGHER



Як мінімум кожен третій сьогодні чув про бездротової зарядки мобільних телефонів і інших пристроїв. Виробники ввели і назвали стандарт Qi, а маркування на приладах у вигляді літери «Q». Вперше про появу технології бездротової зарядки заговорили ще в 2009 році, представивши перші варіанти підстанцій. На сьогодні частіше бездротова зарядка найчастіше зустрічається в смартфонах преміум класу або автомобілях.
Незважаючи на наявність функції бездротової зарядки, основну роль грає станція, що подає сигнал зарядки, в нашому випадку це сам власник SMARTOV CAR CHARGHER. Тому автомобільні виробники дали основний зелене світло в розробці технології Qi. Машини преміум класу практично неможливо уявити без цієї Qi технології, але як бути, якщо автомобіль звичайний, а дана система затребувана найбільше. SMARTOV CAR CHARGHER став тим варіантом ситуації, коли можна встановити базу бездротової зарядки в будь-якому місці і автомобілі.
Технологію бездротової зарядки можна знайти практично в будь-якого відомого бренду, SMARTOV CAR CHARGHER не став винятком. Але як би голосно не заявляв про неї виробник, вперше технологія передачі енергії на відстані описав Марі Ампер, який за рахунок магнітного поля зміг видати електричний струм. Чи не менше поваги стоять розробки Ніколя Тесла, щоб довести працездатність передачі енергії на відстані, він побудував спеціальну вежу. Багато спочатку не знали для чого в подальшому застосувати передану енергію, інші ж вчені просто не бачили в цьому потенційного розвитку. Тільки з появою необхідності в зарядці смартфонів подібним чином, технологи бездротової зарядки, а SMARTOV CAR CHARGHER став одним із прикладів такої технології.

В основі принципу роботи бездротової зарядки SMARTOV CAR CHARGHER лежить технологія електромагнітної індукції, аналогічно, як і в інших приладах даного класу. Розповідати про самих законах фізики не варто, так як їх легко знайти на просторах Інтернету або ж в шкільному підручнику. Коротко - змінний струм, проходячи по первинній обмотці котушки, створює магнітне поле. У приймальній котушці в результаті виходить напруга, яке можна використовувати для зарядки акумулятора або ж харчування інших пристроїв. Пристрій SMARTOV CAR CHARGHER аналогічне, і працювати з Qi стандартом буде на відмінно.

Чим далі котушки лежать одна від одної, тим більше розсіюється магнітне поле, і менше виробляється напруги для зарядки. Саме цей показник (віддаленість однієї котушки від іншої) і вважається основною характеристикою при виборі бездротової зарядки. У зарядці-тримачі SMARTOV CAR CHARGHER котушки знаходяться практично поруч, в пару з кріпленням видають найкращі параметри для підзарядки.


Чим SMARTOV CAR CHARGHER краще за інших?



Якщо у вас в автомобілі немає штатної бездротової зарядки, а необхідність в ній вкрай важлива, то залишається тільки встановлювати нестандартні варіанти. Частою причиною стає пошук місця, так як в машині телефон повинен одночасно заряджатися, стійко лежати на одному місці і при цьому в будь-який час їм можна скористатися, в SMARTOV CAR CHARGHER все включено в одне. Погодьтеся, що під час їзди за кермом і ситуації, коли вам телефонують - відключати зарядки або ж тягнути до вуха мобільник з проводом не найзручніший варіант. У будь-якому випадку потім його потрібно буде назад підключати до кабелю зарядки. У деяких випадках вам знадобиться притиснутися до узбіччя або зовсім стати, щоб повернути зарядку і телефон в необхідний стан.
Зручність нового SMARTOV CAR CHARGHER полягає в тому, що це не просто недороге, якісне бездротове зарядний пристрій, а й одночасно хороший тримач для телефону або невеликого гаджета. Як результат, вам не доведеться постійно шукати кабель зарядки або ж думати про необхідність зарядити смартфон. Досить встановити його на SMARTOV CAR CHARGHER і спокійно сідати за кермо. До того ж, телефон завжди в тримачі, під час дзвінка мобільний легко зняти з зарядки і повернути назад.

Як працює SMARTOV CAR CHARGHER



Примітивний принцип роботи основної частини бездротової зарядки-власника SMARTOV CAR CHARGHER ми описали трохи вище. Основне живлення від розетки 12V або ж прикурювача, а так само харчування можна взяти від USB порту. За технічними даними харчування SMARTOV CAR CHARGHER на вході 5V 2A, а на виході 5V 1A, цього більш ніж достатньо, щоб зарядити ваш гаджет.
Крім зарядки, SMARTOV CAR CHARGHER забезпечує надійне утримування і стійкість телефону на поверхні. Залежно від побажань власника повернути основну частину кріплення SMARTOV CAR CHARGHER можна на 360 градусів і виставити кут нахилу, що дозволяє підлаштувати його під будь-які потреби. Додатково до всього, основна частина держателя SMARTOV CAR CHARGHER, де встановлюється телефон, отримала блакитне світлодіодне підсвічування, в нічний час без особливих зусиль можна буде повернути телефон в тримач. Іншими словами, з SMARTOV CAR CHARGHER ви можете використовувати ваш телефон на повну потужність, без думок про дострокову розрядці батареї.
За словами власників, які купили SMARTOV CAR CHARGHER його можна використовувати не тільки в автомобілі, але і в домашніх умовах, встановивши на стіл біля комп'ютера або ноутбука, а живити від USB порту один з пристроїв. Інші ж використовують SMARTOV CAR CHARGHER в звичайному побуті, доукомплектувати спеціальним невеликим блоком живлення, що перетворює змінні 220V в постійні 5V. Одним словом, основне призначення SMARTOV CAR CHARGHER бездротової зарядки-власника - це автомобіль, але далі ніхто не обмежує його використання. Щоб привести в дію SMARTOV CAR CHARGHER необхідно встановити на поверхню, підключити одну сторону кабель до самої зарядці-держателю, а другу до джерела живлення і почати користуватися пристроєм.

Якщо в смартфоні немає функції бездротової зарядки



Одна справа, коли ваш телефон підтримує стандарт Qi, і бездротова зарядка-тримач SMARTOV CAR CHARGHER став знахідкою і допомогою. Але інша справа, коли в телефоні немає такої функції, а вона вкрай необхідна.
З тим, що таке SMARTOV CAR CHARGHER і як він працює, ми розібралися, але не варто засмучуватися, якщо в телефоні немає бездротової зарядки. Розробники даної технології пішли назустріч бажаючим розвиватися і модернізувати свої мобільні телефони. В Інтернеті можна знайти детальний перелік марок і моделей смартфонів, які підтримують дану бездротову зарядку (точніше, вже вбудовану технологію з заводу).
Для того, щоб додати бездротову зарядку в свій телефон і використовувати SMARTOV CAR CHARGHER по повній, вам знадобиться докупити спеціальний адаптер, не товще пари аркушів паперу. Адаптер являє собою спеціальну вторинну котушку, здатну генерувати енергію за рахунок магнітного поля. На кінці такого адаптера розташований роз'єм Micro USB, хоча в окремих випадках можна підібрати під гніздо вашої зарядки. Як правило, такий адаптер відразу ж підключають в зарядний гніздо телефону, а іншу частину ставлять між кришкою і акумулятором. В результаті телефон отримає функцію бездротової зарядки і легко зможе заряджатися від SMARTOV CAR CHARGHER.

Комплектація і ціна SMARTOV CAR CHARGHER



Зазвичай знаючи, що технологія нова, всі думають і ціна відповідно космічна. Якщо в стандартний набір вашого автомобіля не входить бездротова зарядка, а виробник пропонує додати таку функцію, то найчастіше вона обійдеться мінімум від $ 300, так як штатна і фірмова. Хоча насправді нічим не відрізняється від бездротового зарядного SMARTOV CAR CHARGHER.
Купуючи окремо бездротове зарядний пристрій в автомобіль, варто пам'ятати про те, що його необхідно прикріпити в зручному місці, та й щоб телефон завжди був на виду. Зазвичай це стає проблемою або ж доводиться псувати деталі інтер'єру. У разі купівлі SMARTOV CAR CHARGHER таких труднощів не виникне, це і бездротова зарядки, і держатель в одному.
Характеристики SMARTOV CAR CHARGHER Вхідне живлення 5V 2A Вихідні харчування, постійне (DC) 5V 1A Відстань для зарядки, максимум 8 мм Габарити SMARTOV CAR CHARGHER Діаметр держателя, мм 83 Діаметр зарядного полотна, мм 80 Висота, мм 93 Вага, гр 79
Комплектація SMARTOV CAR CHARGHER бездротовий автомобільний адаптер для зарядки SMARTOV CAR CHARGHER затиск для зарядки кріплення для смартфона Micro USB кабель інструкція для SMARTOV CAR CHARGHER
Найчастіше купити бездротову зарядку можна в Інтернеті, так як в звичайних магазинах мобільного зв'язку в повному обсязі представники спеціалізуються на такому. Але й не варто забувати, що з такою технологією вас можуть обдурити, надіславши звичайний шматок пластика або ж неякісну зарядку, яка може вивести з ладу батарею вашого телефону.
При бажанні купити бездротову зарядку-тримач SMARTOV CAR CHARGHER на просторах Інтернету і в торгових майданчиках, вам потрібно буде заплатити мінімум від 200 $, так як річ досить добре користується попитом. Перейшовши по посиланню нижче, дистриб'ютор пропонує купити SMARTOV CAR CHARGHER зі знижкою 50%. Звичайна ціна складає 3580 грн (7617 рублів). Зі знижкою ціна SMARTOV CAR CHARGHER становить 1790 грн. (3790 рублів). Ось посилання-банер на офіційний інтернет-магазин постачальника:
Зазвичай знаючи, що технологія нова, всі думають і ціна відповідно космічна
Ще один плюс покупки бездротової зарядки-власника SMARTOV CAR CHARGHER в цього дистриб'ютора - це відповідальність, надійність і гарантія. Товар в постійній наявності на складі, після оформлення заявки з вами зв'язується менеджер для уточнення деталей замовлення та підтвердження адреси доставки. Відправка товару здійснюється в день замовлення або ж вранці наступного дня, але найголовніше, оплачувати новий SMARTOV CAR CHARGHER тільки за фактом отримання. До того ж з огляду на акцію на бездротову зарядку-тримач, доставка SMARTOV CAR CHARGHER буде безкоштовною.
Відео-огляд принципу роботи бездротової зарядки:

Чим SMARTOV CAR CHARGHER краще за інших?