Реклама
Реклама
Реклама

Телефонна Карта банку Уралсиб огляд

  1. Загальний погляд на Телефонну карту Уралсиб
  2. Набір документів для отримання Телефонного карти
  3. Списання боргу по Телефонного мапі
  4. Розрахунок точки беззбитковості кредитної картки
  5. Практичний приклад вигідності Телефонного карти
  6. Вивести гроші з рахунку мобільного телефону в готівку
  7. МТС дуже добре в поєднанні з Телефонного картою!
  8. Підсумки по Телефонного мапі

Ми вже писали статтю про кредитні картки , В якій ви можете знайти корисну загальну інформацію. Найприємнішим в картах, мабуть, є функція «cashback», коли певна частина від ваших покупок повертається на ваш рахунок у вигляді готівки або бонусів. Давайте на прикладі «Телефонного карти» від Уралсиб оцінимо їх переваги та недоліки.

«Телефонна карта» не єдина в своєму роді, інші банки також пропонують кешбек. В Ощадбанку , Наприклад, це Спасибі, величина якого 0.5% від суми операцій. У «Телефонного карті» (кредитна карта) Уралсиб це становить 3% від суми покупок, які переводяться вам на номер мобільного телефону, який ви вказуєте.

Для розуміння, розповім про математику величини cashback по картах. У Росії, банк, який випустив картку (емітент), отримує 0.9% від суми платежу за нею. Відповідно, той же Ощадбанк, зі своїм Спасибі, заробляє сам і дає заробити клієнту. Що, в цілому, справедливо. Якщо повернення більше, то банк фактично дотує величину cashback зі своїх доходів. Можна згадати прекрасну карту у банку ВТБ24 під назвою «Мобільна карта». Банк просто припинив випуск даної карти через збитки по cashback. Спрацювало властивість: стадо зайців слона завалили ...

Загальний погляд на Телефонну карту Уралсиб

Ми вже писали статтю про   кредитні картки   , В якій ви можете знайти корисну загальну інформацію

Visa від Уралсиб - Телефонна карта

телефонна Карта належить платіжній системі Visa . Картка з чипом. І що мені особливо сподобалося, так би мовити дрібниця, а приємно, на карті банк в поле ім'я прізвище пише mr. або ms. Що означає скорочене містер або міс. Як ми і писали в статті про кредитні карти, ключовим є ставка по кредитній карті. На сайті банку в тарифі Телефонного карти вказана ставка в розмірі 21% по рублях, але мабуть не поміняли тарифи, так як зараз ставка становить 24% річних по рублях (майте на увазі, що тарифи змінюються, уточнюйте за посиланням вище). Конвертація при розрахунках у валюті, відмінній від рубля, йде по курсу ЦБ + 1.5%.

Поясню математику: 1.5% це дохід банку. І тут уважно! Всі банки говорять, що конвертація йде за курсом банку, але нескромно замовчують, що в курс банку вже заклали комісію (це ЦБ + зазвичай 2%, в залежності від банку). А особливо хітрожадние банки беруть ще й комісію за конвертацію. Одним з таких хітрожадних є банк Відкриття і карти Visa в ВТБ24. Подивіться будь-який його тариф по карті, курс банку по валюті і різницю з ЦБ. Зазвичай сумарно це становить близько 4%. Так що 1.5% за конвертацію Уралсиб це хороший варіант за нинішніми мірками.

Відсоткова ставка завелика, для клієнта «з вулиці» вона в розмірі 24%, але терпима.

Тому картою потрібно користуватися тільки в пільговому періоді.

Величина пільгового періоду до 60 днів. Фахівці в банку розкажуть вам, як він вважається. А так комісія за зняття становить 2% від суми, але мінімум 300 рублів. Cashback зараховується в наступному місяці, який слід після місяця, коли ви розраховувалися карткою. Наприклад, в липні розрахувалися карткою на 6000 рублів, отримаєте в серпні 180 рублів на мобільний телефон. Просто порахуйте ваші щомісячні витрати і ви просто побачите вашу вигоду. Ключове, це необхідно оцінити оборот, і порахуйте приблизно ваш виграш.

Набір документів для отримання Телефонного карти

Стандартно.

Паспорт + постійна прописка в регіоні присутності банку. І ще один документ, їм на вибір може бути: 2-ПДФО, довідка за формою банку, довідка в довільній формі, виписка з банківської карти ВТБ24 або Ощадбанку за 6 місяців. Необхідно офіційне працевлаштування!

Списання боргу по Телефонного мапі

Погашення здійснюється, шляхом внесення грошових коштів на спеціальний рахунок для гасіння. Що трохи незвично, але ми попереджали в статті про вибір кредитної карти , В кожному банку є свої особливості цієї процедури. Однак, це дуже зручно: списання проходить буквально хвилин 15-20, зайшовши в інтернет банк, ви побачите, що списання відбулося.

Розрахунок точки беззбитковості кредитної картки

Якщо взяти за основу, що вартість карти обходиться вам в 900 рублів, то розраховуючись карткою в місяць по 2500 рублів, в рік це 30000 рублів, ми отримуємо повернення на ваш мобільний в розмірі вартості обслуговування в розмірі 900 рублів. Отже, при витратах від 2500 рублів на місяць або 30000 рублів на рік вже є сенс завести Телефонну карту.

Практичний приклад вигідності Телефонного карти

При обороті по карті в розмірі 7000 рублів на місяць cashback складе 210 рублів на місяць, а ці кошти можна використовувати на поточні потреби в стільникового зв'язку. У рік це 2520 рублів. Але кошти можна вивести з вашого стільникового телефону в готівку!

Вивести гроші з рахунку мобільного телефону в готівку

Наприклад, у вас стільниковий оператор Білайн. тоді для виведення грошей з рахунку мобільного в готівку можна використовувати сервіс ruru, зручний, але трохи дорогою: комісія складає 3% від суми + 10 рублів. Це переклад Контакт або Юністрім самому собі. Крім того, Білайн пропонує ще кілька варіантів зняття грошей з телефону , Правда все з комісією від 2.6%. Якщо у вас Мегафон, то переклад Юністрім 5.95%. Випуск віртуальної карти Мегафон-Visa недоступний для нових клієнтів, для «старих», поки, як і раніше.

МТС дуже добре в поєднанні з Телефонного картою!

Послуга МТС-платежі дозволяє вивести гроші з телефону на Гроші-mail.ru, на банківську карту, або самому собі відправити переказ. МТС мабуть єдиний оператор, який дуже широко розвиває систему переказів. Так як базі абонентів позаздрить будь-який банк. Якщо виводите на Гроші-mail.ru, то можна створити сміттєвий ящик і сформувати до нього гаманець і випустити за 139 рублів GOLD MasterCard . Їй, як повноцінної преміальної MasterCard можна розраховуватися в магазинах і інтернеті. Вона схожа на карту Яндекс гроші . Якщо виводити через webmoney, то з webmoney можна вивести на карту банку Відкриття і зняти в банкоматі банку, комісія за переказ з гаманця на карту становить 1.8%. Про цю карту ми вам розповімо в окремій статті.

Підсумки по Телефонного мапі

Карта дуже практична: платежі не двояться, в інтернет-банку зручно дивитися заборгованість. Я не став описувати платежі по карті і як вносити, про це вам розкажуть в офісі або коллцентра банку 8 800 200-55-20. Для мене кредитна карта це тільки безготівкові платежі в пільговому періоді. Що і вам рекомендую.