Реклама
Реклама
Реклама

«Мобільний гаманець» Vodafone PAY

  1. Хто може використовувати додаток?
  2. Як користуватися додатком?
  3. Як перевести грошові кошти з Водафон на Водафон?
  4. Де завантажити додаток Vodafon Pay?
  5. Що ще можна оплатити додатком?

Відносно недавно для жителів України розробили додаток - цифровий гаманець. Сервіс VODAFONE PAY (Ua) - універсальний платіжний інструмент, який дозволяє за допомогою мобільного рахунку і банківської карти електронного формату швидко оплатити потрібні товари або послуги.

Хто може використовувати додаток?

Використовувати додаток Vodafon Pay Україна можуть клієнти будь-якого оператора країни, проте здійснення платежів можливе лише з особового рахунку зареєстрованого користувача Водафон.

Важливою умовою установки сервісу є підтримка телефоном таких версій операційної системи, як Android 4.4 і iOS 8.1, а також наступних за ними оновлених систем. Більш старі версії не підтримують необхідну систему аутентифікації, а значить не є безпечними для використання.

Як користуватися додатком?

Для можливості використання мобільних гаманцем Vodafon Pay необхідно пройти реєстрацію в сервісі. Для цього буде потрібно ввести номер телефону і код-підтвердження з sms. Особливості налаштування програми в автоматичному заповненні даних - тобто при використанні на телефоні і для реєстрації одного номера телефону пароль автоматично потрапить в програму.

Після заповнення даних необхідно буде ввести PIN-код для захищеного доступу до аккаунту, який додаток буде запитувати при кожному вході. Після заповнення даних необхідно буде ввести PIN-код для захищеного доступу до аккаунту, який додаток буде запитувати при кожному вході

При вказівці в програмі номера рахунку оператора Водафон - він приймається основним рахунком. У цьому випадку грошові кошти за покупки і товари будуть знімати з рахунку, який Ви поповнюєте для оплати мобільних операцій.

Також Vodafon Pay має можливість зберігати карти-емітенти інших банків.

За допомогою сервісу «Master Pass» для додавання карти відбувається її перевірка і пробне списання 1 грн, які, варто відзначити, повертаються на рахунок через хвилину.

Всі наступні платежі через систему проходять миттєво.

Після внесення всіх платіжних джерел можна приступати до оплати або грошовим переказам, які в Водафон Пей також мають перевагу: можливість використання QR-кодів для автоматичних переказів з картки на мобільний.

Як перевести грошові кошти з Водафон на Водафон?

Для переказу коштів в Vodafone pay необхідно:

  1. Вибрати об'єкт зберігання коштів: банківську карту (буде виглядати як переклад з карти) або мобільний рахунок (аналогічно буде виглядати як переклад з рахунку). Від обраного способу перекладу варіюється сума комісії. Варто зазначити, що комісія за переклади з карти на карту у оператора Водафон значно нижче, ніж у конкуруючих провайдерів. Але в нашому випадку необхідно вибрати мобільний рахунок оператора Водафон.
  2. Вибрати напрямок грошових коштів - мобільний рахунок одержувача (аналогічно з картою) і суму переказу. При перекладі з Водафон на Водафон сервісом встановлена ​​комісія 2% від суми, але не менше 1 грн за операцію.
  3. Підтвердити операцію. Якщо Ви не можете перевести гроші рекомендується пройти аутентифікацію заново або уточнити мобільного оператора - переклади з МТС Україна не підтримуються сервісом.

Де завантажити додаток Vodafon Pay?

Щоб завантажити додаток Vodafone pay необхідно перейти за посиланням для власників телефонів на Android і для iOS . Також по посиланнях ви можете знайти відгуки про сервіс та оцінку користувачів.

Офіційна версія програми дозволить максимально використовувати його функції і залишатися в безпеці при здійсненні переказів і платежів.

Що ще можна оплатити додатком?

Сервіс Vodafone pay не обмежився перекладами грошових коштів. З його допомогою розробники пропонують оплачувати зв'язок інших мобільних операторів, купувати ігрову продукцію , Погашати комуналку і навіть користуватися послугами таксі. Також дуже зручною операцією додатки є відправка «запиту» на переказ коштів по смс з наявністю реквізитів для оплати і посилання для скачування програми. Сервіс Vodafone pay не обмежився перекладами грошових коштів

Зручний цифровий гаманець набирає популярність, що гарантує розширення можливостей і інтерфейсу. З його допомогою мобільний телефон може стати не тільки засобом зв'язку, але і замінити інші необхідні щоденні операції, наприклад, походи в банк або салон зв'язку.

Хто може використовувати додаток?
Як користуватися додатком?
Як перевести грошові кошти з Водафон на Водафон?
Де завантажити додаток Vodafon Pay?
Що ще можна оплатити додатком?
Хто може використовувати додаток?
Як користуватися додатком?
Як перевести грошові кошти з Водафон на Водафон?
Де завантажити додаток Vodafon Pay?
Що ще можна оплатити додатком?