Реклама
Реклама
Реклама

Де відзначити день народження в Москві

  1. Переваги оренди лофт
  2. Ціна оренди лофт для вечірки
  3. Що включено в оренду лофт
  4. Зняти лофт погодинно або подобово
  5. Безкоштовна реклама лофт для власника без посередників
  6. Станьте

Хочеться оригінально і недорого відзначити день народження в Москві, а не знаєте, де саме знайти таке місце? Щиро рекомендую зняти приміщення в стилі лофт погодинно або подобово! Ці незвичайні майданчики ідеально підходять для проведення заходів сімейного та офіційного характеру. Тут все вже облаштовано та підготовлено для свята. На цьому сайті ви побачите кілька сучасних просторів, які повністю обладнані для вечірок і торжеств. Сьогодні лофти Москви визнані найкращими місцями для організації даного роду подій.

Подруги влаштували іменинниці на Хелловін тематичну вечірку на честь дня народження. Дуже круто -молодци! Знижка 10000 рублів, тому хто наважиться зробити такий маскарад на новорічний корпоратив в кінці листопада або початку грудня 2019 року.

Що вдає із себе лофт? Це колишнє приміщення промислового призначення з червоно-цегельним інтер'єром, високими стелями, великими панорамними вікнами, яке майстерні рукою універсально переобладнано в зали з відкритим плануванням, що відмінно підходить для святкування знаменних дат іменинників.

Такі арт-простору так само розраховані під проведення фуршету, банкету, презентації, конференці, зйомки, ювілею, дитячих свят, тренінгу, випускного, майстер-класу, показу, аукціону, вебінару, семінару, корпоративу та інших освітніх і дружніх зустрічей. Лофт-Москва здійснює оригінальні ідеї різної тематики для днів народження дорослих і дітей. Показання майданчики оснащені всім необхідним обладнанням.

Переваги оренди лофт

День народження відноситься до свята, який хочеться запам'ятати надовго, тому важливу роль в організації торжества має місце його проведення. Бажаєте чогось нестандартного? Може і варто без проблем відзначати ДР в кафе, ресторані або банкетному залі. Але піди знай, що подадуть поїсти і випити, а в лофт дозволено без пробкових зборів і штрафів приносити все своє.

Для організації яскравого, що запам'ятовується події ми пропонуємо подивитися нижче відео і гідності цих місць. Зали з незвичайним інтер'єром прекрасно підходять для організації будь-якого торжества: дитячого дня народження, зустрічі в сімейному колі, дружньої вечірки, галасливого ювілею з запрошеними від 5 до 1000 чоловік.

Переваги лофт в порівнянні з нічним клубом, банкетним залом, рестораном або кафе безсумнівні, взгяніте на його гідності:

  • Простору великої і малої площі з високими стелями, панорамними вікнами, строгим плануванням. При оформленні подібних місць дизайнери відчувають себе вільно, даючи волю фантазії і творчій уяві. Наявність додаткових кімнат дає можливість підготуватися до вечірки або відпочити.
  • У таких приміщеннях хороша акустика, в них можна без праці розташувати світлове обладнання та звукову апаратуру
  • Конфіденційність - ще один плюс майданчиків такого типу, вони облаштовані в колишніх індустріальних зонах, гlе вам ніхто не перешкодить голосно слухати музику, веселитися, співати караоке і танцювати.
  • У лофт зручно працювати кейтерингових компаній - тут є професійна кухня або спеціально обладнане приміщення, мангал для барбекю, де співробітники можуть займатися оформленням страв перед подачею їх на столи.
  • Безкоштовна парковка
  • Відсутність тимчасових обмежень

Ціна оренди лофт для вечірки

Насправді оренда лофт може вам заощадити час і кошти. Сьогодні складно знайти недорогий зал при скромному бюджеті, куди можна принести все з собою - їжу, алкоголь, розважальну програму, особливо, якщо планується велика кількість гостей. Каталог майданчиків пропонує великий вибір приміщень різної квадратури і вартості.

Ціни на оренду лофт демократичні, від 1000 рублів за годину, що взагалі недорого для центра Москви. Справити ДР на 15-20 чоловік в лофт часом обходиться в 5-10 тис. Руб., Що набагато дешевше, ніж в традиційному клубі або навіть антікафе, де ціни варіюються від 60 до 200 рублів з людини в годину. Хто шукає зали на Луб'янці, той зверне увагу на лофт Лебідь

Що включено в оренду лофт

1. Музична апаратура, підсилювачі звуку, мікрофони, караоке.

2. Декорації для оформлення залу.

3. Проекційне обладнання, клубний світло, екрани.

4. Зручні меблі, кухня, барні стійки, посуд, скло.

5. Підсобні приміщення для приготування їжі.

6. Високошвидкісний, безкоштовний інтернет.

7. Лаунж зони для відпочинку, гримерки.

8. Веранда з мангалом, тераса для барбекю.

9. Технічна обслуга і прибирання.

10. Можна залишати ваш автомобіль на нашій стоянці до ранку!

Зняти лофт погодинно або подобово

Найголовніше, що тільки в зазначених тут лофт немає ніяких обмежень, це стосується і часу самої вечірки, тобто часто по акції за 12-18тис рублів ви можете веселиться з вечора до ранку, смажити м'ясо на мангалі, грати в приставку, більярд, настільні ігри, танцювати, голосно співати караоке. Ви зможете орендувати студію або квартиру для вечірок по найбільш підходящою для вас ціною, орендувати їх на кілька годин або на добу.

Майданчик буде трансформована під потреби клієнта в короткі терміни. Вартість оренди приміщення залежить від реального бюджету замовника. Ну а далі, все в гармонії. Креативна атмосфера, дизайнерське оформлення залу, позитивні емоції дня народження в лофт запам'ятається вам неординарністю і яскравими враженнями.

З'явилися питання? Натисніть сюди: контакт

Телефонуйте на номер 89067749064 або пишіть на воцап.

Безкоштовна реклама лофт для власника без посередників

Дорогі власники лофт, всіляких студій, просторів, конференц залів, нестандартних майданчиків, ресторанів, кафе, ангарів, будівель, підмосковних будинків, котеджів, клубів. У нас є безкоштовна реклама для ваших закладів. Приготуйте фото, відео матеріали, тексти з докладним описом вашого місця. Відкривайте профіль і заносите свої об'єкти на перші сторінки потужного всесоюзного каталогу майданчиків Loft-Rating.ru.

На цьому сайті ніхто не платить комісію ні за розміщення оголошення, ні за пошук і оренду приміщення. Це вільна платформа, де можна безкоштовно подати оголошення. Тобто замовник і власник закривабт угоду безпосередньо. З питань пишіть на пошту, смс, воцап.

89067749064. [email protected]

Станьте

Ми багато даємо безкоштовно, не стоїмо над душею з годинником, ми не альтруїсти, але любимо людей і намагаємося щосили зробити ваше життя веселіше і святковіше. Якщо вам сподобався наш сервіс, то будемо вдячні відкликання на воцап, телеграм, вайбер, на пошту. Якщо щось вам не до вподоби те будемо вдячні за критику, щоб поліпшити якість лофт і проведення заходів.

Далі побачите реакції чуйних людей, які щомісяця продовжують тут проводити посиденьки, святкувати урочисті заходи, влаштовувати затишні майстер-класи, організовувати ексклюзивні виставки, успішні аукціони, завзято відзначати іменини дорослим, дітям і підліткам. Наш багаторічний досвід і компетенція в технічних завданнях при проведенні заходів - вам в помощь!

Всім, хто бажає подивитися додаткову інформацію та відгуки замовників запрошуються сюди: vk.com/loftmoskva. Завжди підлаштовуємось під вас, тому і питаємо на який бюджет шукаєте лофт. Залишити відгук або отримати відповіді на питання, що цікавлять ви зможете тут: оренда лофт

Що вдає із себе лофт?
Бажаєте чогось нестандартного?
З'явилися питання?