Реклама
Реклама
Реклама

У Петербурзі з'явиться нова набережна

компанія Л1

У вересні будуть завершені роботи з благоустрою набережної на території житлового комплексу «Прем'єр Палас». На даний момент співробітники Компанії Л1 ведуть роботи по будівництву пірсу і благоустрою прогулянкової зони.

З боку ЖК до пірсу будуть вести декоративні доріжки. До закінчення будівництва комплексу - другий квартал 2019 року - на набережній з'явиться декоративний маяк.

Набережна стане однією з нових пам'яток Петроградської сторони. В майбутньому планується її продовження вздовж русла Малої Невки до місця впадання річки Жданівки.

Довідка:

ЖК «Прем'єр Палас» розташований на набережній Адмірала Лазарєва, в обжитий частини Петроградського району. Внутрішня інфраструктура житлового комплексу включає в себе фітнес-центр, spa-салон, дитячий клуб і приватний дитячий сад, банкетний зал, пекарню, службу цілодобової охорони, теплий підземний паркінг.

У 2012 році перша черга комплексу стала фіналістом конкурсу Urban Awards в номінації «Житловий комплекс року бізнес-класу», а в червні 2013 року він отримав престижну національну премію «Рекорди ринку нерухомості» як кращий житловий комплекс Санкт-Петербурга 2013 року.

ЖК "Прем'єр Палас" - забудовник ТОВ «Л1-4», проектна декларація на сайті https://www.l1-stroy.ru/gk-premier-palas/dokumenty

Розмістити "Новина компанії" онлайн