Реклама
Реклама
Реклама

Відпочинок в Камбоджі в грудні

  1. Фотографії відпочинку в Камбоджі


Камбоджа - держава, розташоване на території Азії і відрізняється давньої і незвичайною історією, красивою природою і гостинним місцевим населенням. Можливо, вас цікавить відпочинок в Камбоджі в грудні? Чи може він відбутися? Що слід взяти до уваги?

Погода, як відомо, має суттєвий вплив на проведення часу кожного туриста. Отже, яким може бути грудень Камбоджі?

В кінці листопада - на початку грудня в Камбоджі починається прохолодна і суха зима. Погода може бути спекотною, але високий рівень вологості відсутня, завдяки чому стає по-справжньому комфортно. Вдень повітря може прогріватися до + 27-30C, але в нічний час температура до + 21-22C.

Опадів стає приблизно в два рази менше в порівнянні з листопадом, і в чотири рази менше в порівнянні з жовтнем. Дощі зазвичай йдуть слабкі, а грози бувають далеко не завжди. У грудні може бути 5 - 6 дощових днів. Незважаючи на таку приємну погоду, грудень в Камбоджі вважається одним з найбільш прохолодних місяців. У той же час багато туристів воліють поїздки в Камбоджу саме в цю пору року, адже виснажлива спека проходить, і тривалі дощі не турбують.

Чи можна насолодитися пляжним відпочинком в повній мірі? Така можливість є, адже в грудні вода прогрівається до + 29C. При бажанні кожен турист може позасмагати на шикарних пляжах і насолодитися купанням.

Отже, які варіанти проведення часу можна відзначити:

  1. Знайомство з природним світом. Ви можете побачити місцевих представників природного світу, який відрізняється насиченістю і здатний викликати здивування, захоплення. До того ж негативного впливу людських рук непомітно досі.
  2. Екскурсії. Ви можете побачити численні пам'ятки Камбоджі, кожна з яких заслуговує на особливу увагу. Одним з найпопулярніших об'єктів у туристів є храмовий комплекс Ангкор-Ват, площа якого становить близько двох кілометрів. Ангкор-Ват є одним з найбільших храмів у всьому світі.
  3. Шикарні пляжі. Камбоджа вважається однією з найкращих країн для пляжного відпочинку. Важливо відзначити, що Камбоджа далеко від просунутих цивілізацій, завдяки чому можна в повній мірі відчути зближення з природою.

Подаруйте собі казку - відпочиньте в Камбоджі!


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 22.08.2014

Фотографії відпочинку в Камбоджі

Популярні статті


Відео


Путівник по Камбоджі Інша відео про Камбоджі

Можливо, вас цікавить відпочинок в Камбоджі в грудні?
Чи може він відбутися?
Що слід взяти до уваги?
Отже, яким може бути грудень Камбоджі?
Чи можна насолодитися пляжним відпочинком в повній мірі?