Реклама
Реклама
Реклама

В Україні можна стати бізнесменом всього за 4 тис. Грн

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

6 серпня 2013, 8:28 Переглядів: 6 серпня 2013, 8:28 Переглядів:   В Україні є маса варіантів з придбання бізнесу

В Україні є маса варіантів з придбання бізнесу. Фото: Сергій Ніколаєв

Стати власником власної справи в Україні зовсім не складно. Для цього достатньо бажання і декількох тисяч гривень. Фахівці сайту Slando досліджували пропозиції з продажу дрібного бізнесу. І з'ясували, що маючи в кишені всього 4 тис. Грн, вже можна почати свою справу. Наприклад, саме за стільки готові продати діючий інтернет-магазин з продажу чаю та кави. За 10 тис. Грн можна стати власником інтернет-магазину, що продає кондиціонери, разом з командою працівників, які здійснюють монтаж. Але самі кондиціонери для старту потрібно купувати окремо.

Якщо ж людині ближче ресторанний бізнес, то, маючи 35 тис. Грн, можна стати власником автомобільного причепа, переобладнаного під кав'ярню. А за 90 тис. Грн можна стати власником пивного бару на території ринку в Донецьку.

У регіонах відносно недорого можна стати власником невеликого магазину. Так, за 36 тис. Грн можна купити магазин "Все по електриці" в центрі Луганська. У цю ціну також входять залишки товару, два діючих сайту і контакти дилерів. А в Сімферополі за 40 тис. Грн пропонують обладнаний магазин зоотоварів разом з працюючим інтернет-магазином. За 60 тис. Грн в Києві можна викупити працює магазин дитячих товарів і канцелярії.

Вистачає пропозицій і для для тих, кому до душі сфера послуг. За 40 тис. Гривень можна стати власником працюючого шлюбного агентства з обладнаним офісом в Луганську. У таку ж суму господар оцінює свій ломбард в Донецьку. А ось ательє з ремонту та пошиття жіночого одягу там же обійдеться вже в 96 тис. грн. Додавши 4 тис. Грн, можна обзавестися туристичним агентством з офісом в Києві. А за 64,5 тис. Грн пропонують обзавестися вантажівкою Mercedes-Benz з обладнаним кінотеатром всередині.

Є пропозиції і по виробництву. У Житомирі готові віддати налагоджений столярний бізнес за 50 000 гривень. А в Тернополі продають цех художньої ковки за 72 тис. Грн. В обох випадках приміщення знаходяться в оренді, зате обладнання додається і готове до роботи. Чимало пропозицій є також про продаж автомийок або шиномонтаж. Їх вартість стартує з 48 000 гривен.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "В Україні можна стати бізнесменом всього за 4 тис. Грн". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Вікторія Шестоперову

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ