Реклама
Реклама
Реклама

Як виглядають нестандартні котеджі біля Мінська, побудовані біля самого лісу

Забудовник «А-100 Девелопмент» показав, як виглядають   нестандартні для Білорусі котеджі   в скандинавському стилі за місяць до здачі в експлуатацію

Забудовник «А-100 Девелопмент» показав, як виглядають нестандартні для Білорусі котеджі в скандинавському стилі за місяць до здачі в експлуатацію.

Крім популярних урбан-вілл і таунхаусів в «Пірсі» зводяться і приватні будинки - вільних залишилося всього три. Їх особливість - в унікальному розташуванні: до лісу лише кілька метрів!

кожен котедж має продуману планування, що дозволяє облаштувати його за своїм бажанням. На першому поверсі розташовуються простора кухня-вітальня, передпокій, дві спальні і навіть міні-котельня. Ще дві житлові кімнати займають практично весь другий поверх: тут можна облаштувати гостьову кімнату або свій власний кабінет. Крім того, в вітальні, кухні і санвузлі першого поверху обладнаний «тепла підлога».

Висота стель становить від до 3,7 метрів на першому поверсі і до 3,5 метра-на другому. Простора тераса з барбекю стане улюбленим місцем зустрічей з друзями, а дивовижний вид на внутрішній двір і хвойний ліс не залишать байдужим нікого.

Площа котеджів складає більше 180 квадратних метрів - оптимально для втілення в життя будь-якого дизайн-проекту.

У кожного котеджу є своя ділянка з газоном, туями і злаковими травами. Належний догляд за територією забезпечить власна експлуатуюча організація «А-100 Комфорт ».

Для фасадів, оздоблення яких вже почалася, використані найсучасніші натуральні матеріали: модрина, пропонуємо п плити, металеві панелі, гіперпрессованний плитка. Завдяки їх різноманітної комбінації всі будинки вийшли зовсім несхожими один на одного. При цьому збережено єдиний унікальний дизайн-код всього кварталу.

При цьому збережено єдиний унікальний дизайн-код всього кварталу

Жителі котеджів зможуть відвідувати загальні для всього кварталу зони відпочинку з барбекю, дитячі та спортивні майданчики, установка яких йде повним ходом.

«Пірс» розташований в декількох метрах від лісу, в п'яти хвилинах ходьби від Мінського моря. Поєднання розвиненої інфраструктури і заміського затишку роблять квартал комфортним для життя, а закрита територія, двори без автомобілів і цілодобове відеоспостереження забезпечують найвищий рівень безпеки.

Котеджі першої лінії від лісу мають найвигіднішу в кварталі розташування: неймовірні види з вікон, а також спів птахів і найсвіжіше повітря будуть радувати жителів щодня.

Детальніше про котеджі дізнайтеся за телефоном +375 44 532 02 22, а також запишіться на день відкритих дверей в кварталі «Пірс» .

Адреса відділу продажів:
вул. Леонардо да Вінчі, 2
(10-поверховий будинок, окремий вхід в торговий поверх)
+375 44 748 80 77

Режим роботи відділу продажів:
понеділок-п'ятниця: 8: 30-21: 00
субота: 10:00 - 20:00
неділя: 10:00 - 18:00

pirs.by

by

Група компаній «А-100 Девелопмент» понад 15 років успішно працює на ринку житлової і комерційної нерухомості Білорусі. У портфелі компанії - такі масштабні проекти як «Нова Борова», «Пірс», «Зелена гавань», «Зелені гірки», «Зелений Бір», а також великі торгові комплекси «Боро», «ALL», «ALL House», мережу АЗС «А-100», бізнес-центр «А-100», складські комплекси. Всі проекти відрізняються своїм впізнаваним стилем і яскравою, неповторною атмосферою.

«А-100 Девелопмент» зводить соціальну інфраструктуру з такою ж неймовірною швидкістю, як і житло. Так, в «Новій Боровій» вже відкрито два дитячих садки і ведеться будівництво ще одного. А вже в наступному році тут з'явиться «школа майбутнього» і спортивний центр.

В цілому забудовником зведено понад 500 000 квадратних метрів житлової площі, або близько 8000 квартир.