Реклама
Реклама
Реклама

Дачні будиночки виробництво і продаж в Криму: Сімферополь

Дачні та садові будиночки - використовують з можливістю тимчасового проживання на присадибних ділянках.

У Вас є дача, але ніде зберігати речі для саду та городу, ні майстерні або просто затишного будиночка для ночівлі - є відмінне рішення: дачний будиночок!

Сфера застосування мобільних конструкцій виробництва компанії «Битовка82» найрізноманітніша: їх використовують не тільки як будиночки для дачі щоб мати можливість жити в ньому взимку або влітку, але і як будівельні вагончики або сараї для господарських потреб.

Наші дачні будиночки мають наступні переваги:

- вони недорогі - ціна виробника (а це ми) вигідно відрізняється від тієї, яку пропонують посередники;
- функціональні - ретельно продумане пристрій будиночків, в залежності від їх застосування;
- довговічні - використовується сировина і матеріали високої якості;
- красиві - обробка вагонкою надає комфорт і затишок.

Доставка дачних побутівок проводиться не тільки в Сімферополі, але і по всіх містах Криму.

Купити битовку для дачі у нас можна вже сьогодні Купити битовку для дачі у нас можна вже сьогодні. Постійно в наявності більше 20 видів побутівок , Дачних будиночків, будівельних вагончиків.
Зателефонуйте і дізнайтеся подробиці прямо зараз: +7 (978) 142-43-42.

Відмінна можливість замовити недорого простий вагончик-побутівка або встановити на ділянку теплий зимовий будиночок, де будуть душ, туалет і кухня. Ми будуємо типові дачні будиночки, а також битовки на замовлення.

Компанія «Битовка82» намагається повністю задовольнити потреби власників садових ділянок, тому пропонуємо, як хозблоки, однокімнатні будиночки, так і солідні двокімнатні будиночки з душем і туалетом. Зверніть увагу, що споруди з верандою користуються підвищеним попитом в Сімферополі і Криму, так як вони відмінно виглядають і забезпечують додаткові зручності.