Реклама
Реклама
Реклама

Травневі на природі: ТОП-5 найдешевших будинків під Києвом

Ціни на добову оренду будинків під Києвом зросли на 20-30%, тому більша частина орендарів орієнтуються на найдешевші пропозиції.

Травневі свята можна провести за містом, на свіжому повітрі Мамаслет.com

Напередодні травневих свят жителі столиці знаходяться в пошуках гарного місця для відпочинку. Деякі віддають перевагу відпочинку у віддалених куточках України, а хтось прагне знайти заповітний куточок ближче до дому. У таких випадках більшість киян вважають за краще орендувати заміський котедж на кілька днів, щоб в повній мірі насолодитися свіжим повітрям і приємною компанією.

Читай також: Дорогі Карпати: скільки потрібно витратити на відпочинок всередині країни

Цього року попит на добову оренду будинків за межею міста залишився на торішньому рівні, розповіли в агентстві Одна доба. "Заявки надходять активно, багато будинків вже зайняті", - говорить співрозмовник видання і додає, що котеджі, як правило, орендують на два дні. Цього року власники будинків підвищили ціни на оренду на 20-30%, а середня вартість оренди для Києва і прилеглих районів становить близько 3000 грн на добу. Б про більша частина потенційних клієнтів орієнтуються на найдешевші пропозиції.

ЛІГА.net спільно з Address.ua склали список найдорожчих будинків, які здаються в оренду.

Будинок за 280 грн на добу

Читай також: Відпочинок в Криму: у скільки українцям обійдуться "маївки" на півострові

Найдешевший варіант - будинок загальною площею 84 кв м. Він знаходиться в с. Житники (Черкаська обл). На вигляд - звичайний сільській будинок, але з хорошим ремонтом. Розташований на березі озера. Це оптимальну пропозицію для тих, хто віддає перевагу зеленому туризму.

Будинок за 700 грн на добу Будинок за 700 грн на добу

За ці гроші можна зняти двоповерховий будинок площею 72 кв м, який знаходиться в селі Пухівка Броварського району. Поруч - річка Десна. Будинок повністю укомплектований меблями і побутовою технікою, а у дворі встановлений мангал.

Будинок за 1400 грн на добу

Читай також: Травневі свята 2016: дев'ять ідей для бюджетного відпочинку

Котедж знаходиться в селі Лютіж Вишгородського району, в сосновому лісі біля Київського моря. В оренду здається три будівлі на вибір: будинок з російською піччю і лежанкою, будинок для великої компанії з сауною або будиночок поменше з сауною та джакузі.

Будинок за 1500 грн на добу

На березі Київського моря в селі Лютіж здається будинок зі своєю сауною. У будівлі, яке знаходиться на закритій території, що охороняється в 150 соток в сосновому лісі, є свій вихід до пляжу. Біля будинку - альтанка, російська піч, а всередині - велике джакузі.

Біля будинку - альтанка, російська піч, а всередині - велике джакузі

Будинок за 1700 грн на добу

Читай також: Великдень 2016: як заощадити на підготовці до свята - експерти

У селі Требухів Броварського району (25 км від Києва) можна зняти двоповерховий зруб з лазнею і розвиненою інфраструктурою. Біля будинку є поле для пляжного волейболу, міні-футболу, а також озеро для купання площею 1 га.

Варто зазначити, що високу вартість добової оренди можна "згладити" кількістю відпочиваючих. Чим більше буде людей, тим менше доведеться платити за оренду кожного. Більшість таких додому розраховані на 7-15 чоловік, тобто, відпочивати можна великий і дружною компанією.

Раніше повідомлялося, що кияни почали активно розбирати нерухомість за містом - приватні будинки не тільки орендують, а й купують.

Дивись також - Відпочинок в мотузковому парку Києва: