Реклама
Реклама
Реклама

Купити будинок в Гатному - Продаж будинків Гатне, Київська область

  1. Гатне: позитивні сторони життя

Напівжартома місцеві жителі називають Гатне задвірками Києва. Насправді село Києво-Святошинського району розташоване практично впритул до південно-західних кордонів столиці, поруч з Одеською трасою.

Давня місцевість завжди славилася смачною водою в колодязях і мальовничими краєвидами. 200 років тому тут розташовувався скит Пустинно-Миколаївського монастиря. Зараз місцеві визначні пам'ятки доповнює красива Покровська церква.

Сучасне селище активно забудовується, тому тут не видно занепадницького руїн, спорожнілих хатинок. На продаж виставляють презентабельні особнячки, добротні будинки, 2 - 3-поверхові котеджі, таунхауси з доглянутими газонами. Ідеальне поєднання для городян, які вважають за краще поєднувати чарівність природи і комфорт цивілізації.

Купити будинок в Гатному можна на стадії будівництва, перед чистової обробкою, вже готовий, з проведеними комунікаціями (зазвичай автономними) і закінченим ремонтом.

Ціна за квадратний метр залежить від багатьох факторів, але розцінки на будинки в Гатному порівняно високі. Причина - географічна близькість міні-супутника до столиці. Такий недолік обертається перевагою для тих, хто щодня їздить до Києва на роботу, навчання, за покупками, розвагами.

Гатне: позитивні сторони життя

  • Розташування - автомобіль доїжджає до центру Києва за півгодини, до найближчої станції підземки «Теремки» - за 10 хвилин. Крім того, до селища курсують маршрутки, наприклад, від метро «Либідська».
  • Розвивається інфраструктура - крім магазинів, аптек, школи, садочка, амбулаторії навіть торгово-розважальні центри є.
  • Сприятлива екологічна обстановка - чисте повітря, озера, паркова зона.

Продаж будинку в Гатному - спосіб заробити тільки для його власника, а й ріелтерських агентств, які орієнтуються на ранці нерухомості.

Якщо ви хочете заощадити і знайти житло без посередників, скористайтеся допомогою спеціалізованих інтернет-порталів. 100realty.ua збирає, сортує і регулярно оновлює інформацію про житлової, комерційної нерухомості в столиці та Київській області.

Ресурс розроблений спеціально, щоб допомогти користувачам швидко підібрати актуальні пропозиції. Для цього використовуйте систему фільтрів. Вкажіть в формулярах системи основні критерії вибору: ціновий діапазон, загальну площу, поверховість, розмір земельної ділянки та ін.

Пошуковик видасть до розгляду перелік оголошень, які відповідають вимогам. Кожна позиція супроводжується описом, фотознімками, картою, номерами контактних телефонів.