Реклама
Реклама
Реклама

Житомир.info | CBS - будуємо нерухоме майбутнє

CBS - багатопрофільна інвестиційно-промислова група, веде свою діяльність в п'яти областях України. Холдинг консолідує ряд компаній, які спеціалізуються на девелопменті, послуги генерального підряду, брокерських операціях на ринку житлової і комерційної нерухомості, маркетингу, інформаційних технологіях і консалтингу в сфері нерухомості.

Сьогодні в активі Холдингової компанії CBS сім проектів в чотирьох регіонах країни: ЖК Олександрівський 1 і Резиденція в Запоріжжі, ЖР Тетерівський бульвар в Житомирі, ЖК Зарічний в Сумах, ЖК Ковалевський в Кропивницького.

Перші секції житлових комплексів Ковалевський, Олександрівський 1 вже введені в експлуатацію, до кінця року здадуться дві секції Зарічного. У грудні холдинг починає будівництво нового об'єкта в Запоріжжі - Олександрівський 2. Загальна площа введених в експлуатацію об'єктів в 2016 році перевищує 35 тис. Квадратних метрів.

Цікаво, що в ряді регіонів, зокрема, в Кропивницького, CBS виступила першопрохідцем на ринку первинного житла: в місті тривалий час не було жодної будмайданчика.

Аналітики ринку сходяться на думці: холдингова компанія CBS унікальна вже тим, що вона одна з небагатьох на українському будівельному ринку девелоперська група, яка в своїй діяльності охоплює відразу кілька регіональних майданчиків. Це свідчить про сильному менеджменті і про правильно обрану стратегію розвитку, відзначають експерти.

З оглядкою назад варто підкреслити: компанія працює на регіональному ринку досить давно. Сьогодні її проекти вже впізнавані, вони цінуються споживачами і успішно продаються.

Починаючи з серпня 2015 року, група компаній CBS була головним інвестором, контролером і консультантом проекту «Набережний квартал» в Кропивницького, Сумах та Запоріжжі. У жовтні 2016 року менеджмент компанії CBS прийняв рішення відмовитися від франшизи «Набережний квартал» і продовжувати будівництво об'єктів під власним брендом і новою формою залучення інвестицій.

«Ми впевнені, що це рішення буде мати позитивний вплив на динаміку зведення комплексів, захист прав інвесторів і відкриє нові умови придбання житла» - прокоментував Вадим Холостенко, керуючий партнер Холдингу CBS.

Щоб заявити про себе і завоювати довіру потенційних інвесторів, холдингу довелося запропонувати такий продукт, який міг би конкурувати з уже наявними пропозиціями.

Розрахунок був зроблений вірно. CBS вийшов на ринки Житомира, Запоріжжя, Сум та Кропивницького з проектами, принципово відрізняються за своїми основними характеристиками від тих, що, останні п'ять років, зводять усталені ключові забудовники.

CBS запропонували енергозберігаючі будинки з цегли, утеплені мінеральною ватою і облицювання декоративним керамічною цеглою з ресурсом зносостійкості до 70 років.

оптимальну пропозицію

Відмінні риси, властиві проектам холдингу: раціональне автономне опалення, вільні планування (за бажанням інвестора, можна внести зміни в планування в процесі будівництва, якщо вона не порушує будівельних норм), панорамні вікна, безшумні ліфти OTIS.

Весь цей пакет переваг був представлений на ринку за ціною, яка вигідно відрізняється від середньоринкового стандарту, заданого регіональними компаніями в типовому житловому будівництві.

«З ростом пропозицій на ринку нерухомості, покупець стає більш вимогливим до об'єктів інвестування і стимулює забудовників форматувати свої погляди на будівельний бізнес в цілому - від архітектурної частини проекту до способу залучення інвестицій. Ми пропонуємо регіональному ринку продукт, який перевершує проекти локальних будівельних компаній, зберігши при цьому доступну ціну і гнучкість у ставленні до наших клієнтів ». - каже Артем Лазарук, директор з продажу та маркетингу холдингу CBS.

Окремо варто відзначити: ні один з комплексів, під керівництвом CBS, не "загруз» в процесі будівництва або введення в експлуатацію. Найбільш болючі для регіональних забудовників питання: будівництво інженерних мереж, підведення комунікацій та облаштування прибудинкової території - благополучно закриваються в ході ведення проектів і покупці отримують ключі від квартир в будинках з повним пакетом передбачених послуг.

Зараз CBS придивляється до столичного ринку і готує, як стверджують в самій компанії, представити цікаві проекти в найближчому майбутньому.

За матеріалами abcnews