Реклама
Реклама
Реклама

Рух на Покровському бульварі обмежать з 15 квітня

Фото: dt.mos.ru

Рух на Покровському бульварі обмежать з 15 квітня, повідомляє інформаційний центр транспортного комплексу столиці. З 25 квітня буде обмежено рух у Дурасовскій провулку. Обмеження вводяться у зв'язку з реконструкцією навчального комплексу Вищої школи економіки.

Рух на Покровському бульварі буде цілодобово обмежений на ділянці від будинку № 11 - від перетину з вулицею Воронцово поле до перетину з Дурасовскій провулком. Буде перекрито одна смуга. Рух буде відновлено 24 квітня.

З 25 квітня буде цілодобово перекрита одна смуга на ділянці Дурасовскій провулка в районі будинку № 3, будови 2. Обмеження триватиме до 30 квітня.

Нагадаємо, у зв'язку з проведенням робіт з благоустрою з 16 по 27 квітня рух деякими дорогами в центрі столиці буде обмежено в цілодобовому режимі. Повністю перекриють перші шпальти на ділянці від будинку 15 до будинку 11 по вулиці Знам'янка та частина Хрестовоздвиженського провулка в районі будинку № 2, будови 1.

З 15 по 16 квітня на центральних дорогах також будуть діяти обмеження в зв'язку зі Святом трамвая. У ці дні трамваї №№ 3 і 39 будуть ходити від Павелецького вокзалу до станції метро "Пролетарська", а автобус № 13 пройде з Зацепского Валу до казарменого провулка через Новокузнецьку вулицю, Садовничиській і Устьінскій проїзди, Яузскій і Покровський бульвари з зупинками по трасі трамвайних маршрутів.

Також з 16 квітня перекриють Анненським вулицю в СВАО через реконструкцію газопроводу.

сюжет: Обмеження руху на вулицях Москви