Реклама
Реклама
Реклама

У мікрорайоні Блакитна бухта в Геленджику упорядковують сквер

В даний час будівельники прокладають там доріжки, готують основу під установку двох дитячих майданчиків, Фото: адміністрація Геленджика

В даний час будівельники прокладають там доріжки, готують основу під установку двох дитячих майданчиків, спортивних тренажерів і турніків для занять воркаутом. У новому сквері встановлять близько 40 лавок.

Крім того, тут встановлять нове освітлення і вхідну арку, висадять дерева, створять квітники. Роботи ведуться в рамках пріоритетного проекту «Формування комфортного міського середовища».

Роботи з благоустрою також ведуться на майданчиках по вулицях Островського, біля будинку №122а, Радянської, поруч з будинками № 66 і 68, а також в селах Архипо-Йосипівка і Кабардинка.

Завершується в ці дні благоустрій майданчиків в мікрорайоні Парус, на вулицях Леселідзе і Червоногвардійської, в районі храму в честь великомученика Георгія Побідоносця.

Всього в цьому році в Геленджику в рамках пріоритетного проекту будуть впорядковані 7 дворів і дві громадські території, розповіли в прес-службі мерії курорту.

Як раніше повідомляли «Кубанські новини», в Геленджику на скульптурах і пам'ятниках з'являться QR-коди .