Реклама
Реклама
Реклама

Сучасна ідея дизайну кухні в будинку з бруса

  1. Кухонний інтер'єр з російської казки
  2. Меблі і декор інтер'єру кухні в дусі російського кантрі

Будинок з бруса , Неминуче асоціюючись з чимось автентичним і затишним, часто обумовлює звернення до таких стилям інтер'єру , Як кантрі або прованс. Адже коли в оздобленні стін видно справжні колоди з зрідка проступає цегляною кладкою і штукатуркою, так і хочеться звернутися до національного сільському декоративному оздобленню, будь то кахлі, лубочні картинки або самовари.

Кухонний інтер'єр з російської казки

Дизайн цієї кухні в будинку з бруса, над інтер'єрами якого працювали приватні дизайнери Руслан і Марія Грін , На перший погляд здається надмірно простим: тут не можна побачити ні поцятковані античними барельєфами меблеві фасади, ні завіски з дорогого тюлю, ні оббиті тканиною стільці з підлокітниками. Але, придивившись трохи краще, ви можете виявити, що приміщення насправді нагадує казковий скриню з чарівних російських казок. Малюнки на темно-зеленому кухонному гарнітурі по своїх декоративних якостях легко можна порівняти з кахлями, що колись прикрашали російські печі.

Малюнки на темно-зеленому кухонному гарнітурі по своїх декоративних якостях легко можна порівняти з кахлями, що колись прикрашали російські печі

Фото інтер'єру кухні з портфоліо частих дизайнерів Руслана і Марії Грін

Меблі і декор інтер'єру кухні в дусі російського кантрі

працюючи над планувальним рішенням кухні, дизайнери вирішили зупинитися на полуостровном принципі розташування меблів. Кухонний гарнітур розмістився вздовж трьох стін, використовуючи тим самим навіть площа кутів. Підвіконня в приміщенні також відсутня. На його місці встановлено робочі поверхні з мийкою і шафками. Центром інтер'єрної композиції служить простий дерев'яний стіл, відокремлюється за допомогою люстри, яка здається виконаної зі старої латуні або середньовічного золота. В дизайні кухні можна зустріти чимало різьблених дерев'яних елементів, характерних для всіх різновидів сільського стилю, будь то а-ля рус, французький прованс або кантрі.

В   дизайні кухні   можна зустріти чимало різьблених дерев'яних елементів, характерних для всіх різновидів сільського стилю, будь то а-ля рус, французький прованс або кантрі

Фото інтер'єру їдальні зони кухні-вітальні

Що стосується колористичного рішення, то наші дизайнери вміло поєднують тут відтінки зеленого і коричневого , Сусідство яких в інтер'єрах завжди гармонійно.