Реклама
Реклама
Реклама

Квартири в Броварах та Ірпені привабливіше столичні - експерт

Передмістя продовжує утримувати лідерство в продажах житлової нерухомості. Про це розповів експерт з нерухомості Андрій Ярема.
"У передмісті зберігається значний попит. І я вважаю, що ця тенденція повинна зберегтися і в цьому році. Одним з аргументів є те, що поки у покупців так і не з'явилися можливості поліпшення їх матеріального становища.

Я можу привести прімер.Дома в передмісті рекламують під гаслом "власний будинок у передмісті за ціною однокімнатної квартири в Києві". Тобто клієнти можуть продати свою однокімнатну квартиру в Києві і купити недопалеку від столиці гарні апартаменти, загальною площею близько 100 кв. метров.Ето ж однозначно поліпшення житлових умов. Це хороша альтернатива ", - розповів він.

При цьому, за словами експерта, найкраща ситуація в Ірпені та Броварах.

"Хочу відзначити, що квартири за містом дуже добре продаются.Еслі проаналізувати те, що будується в передмісті і як продається, то найкраща ситуація в Ірпені та Броварах. Хоча в Києві як теж справи йдуть напогано, але в передмісті житло все одно набагато доступніше, плюс природа.

У Києві новобудови йдуть від 700 доларів і такі ж новобудови, але в передмісті стоять 350- 400 дол. Тобто, практично в два рази відрізняється ціна ", - зазначив А.Ярема.

джерело: unn.com.ua

Можливо, Вам також буде цікаво