Реклама
Реклама
Реклама

Справжня любов Віри Брежнєвої

Практично всі екс-учасниці групи «ВІА Гра» постійно притягують до себе інтерес громадськості. Чого тільки варта скандальна Світлана Лобода і Надія Грановська-Мейхер! Не менш цікавою фігурою є запаморочливої ​​краси дівчина Віра Галушка, яка взяла собі звучний псевдонім Брежнєва. Подробиці її особистому житті довгий час ретельно замовчувалися, але тепер завіса трохи прочинилися.

Вірі всього 26 років, а у неї вже є коханий чоловік олігарх Михайло Кіперман, дочка від першого цивільного шлюбу Соня і карколомна кар'єра. Вона вже і співачка, і телеведуча російського праймтаймового розважального шоу, і успішна молода мама і дружина. Багато хто вважає, що все Брежнєвої падає з неба лише завдяки її Ладненько фігурці і красивому обличчю. Але нікому невтямки, який насправді важкий шлях вона подолала на шляху до щастя.

Народилася вона в, м'яко кажучи, бідній родині і з юних років крім себе самої Вірі доводилося забезпечувати своїх трьох сестер і маму. Полола вазони, чистила фонтани. Та ще й встигала займатися спортом і танцями. Загалом, за великим рахунком, Брежнєва була годувальниці. І, швидше за все, з самого дитинства знала, що доб'ється абсолютно все.

Знав це і її перший цивільний чоловік Віталій Войченко, який відразу ж після знайомства з мамою Брежнєвої заговорив їй зуби настільки, що та відпустила з ним дочка в інше місто. З чуток, через місяць Віра зателефонувала додому і оголосила, що виходить заміж. Правда, офіційно вони так і не розписалися. Зате дочка Сонечку встигли народити. І все б нічого, та ось щасливий батько настільки розчинився в сім'ї, що став Малов будинок грошей приносити. Ну, а Брежнєву, ясна річ, це не влаштувало. Адже з самогу дитинства вона боролася з бідністю. Ось тут-то і почалися проблеми ...

Як розповів сам Войченко в інтерв'ю «Експрес газеті», Вірочка стала пропадати, рідше бувати вдома. Та й взагалі в результаті просто пішла, забравши Сонечку і залишивши Віталію записку. Образа в душі першого її чоловіка живе до сих пір. У тому ж інтерв'ю, він сказав, що, мовляв, кинула його через гроші, і що у них в сім'ї панував повний матріархат. Як же було насправді, ми навряд чи дізнаємося, але той факт, що спокусниця з легкістю розбиває чоловічі серця, залишається незаперечним.

Тепер цілком і повністю Віра Брежнєва захопила серце олігарха Михайла Кіпермана. Та й без жертв теж не обійшлося на цей раз. Заради знаменитої блондинки-екс- «ВІА Гри» Михайло пішов від своєї дружини і доньок двох і шести років. Єдине, що в Інтернеті пройшла хвиля публікацій про те, що нинішній чоловік Брежнєвої незадоволений її худорбою і вимагає від дівчини хоч трохи поправитися. Раз турбується про здоров'я своєї дружини - значить любить. І Віра сама в численних своїх розмовах з пресою зізнавалася, що зараз шалено щаслива, і коли перебуває разом з коханим, у неї запалюються очі. Так, може, все-таки не через гроші вона пішла від Віталія Войченко?

Як там справи у Насті з Потапом - читайте у нас в Instagram !

Так, може, все-таки не через гроші вона пішла від Віталія Войченко?