Реклама
Реклама
Реклама

«Не перегинати!»: Евеліна Бледанс розкритикував співака Данко за зраду доньки з ДЦП

Актриса, яка не так давно втратила дитину після вдалої процедури ЕКО, не розуміє дій зоряного колеги по відношенню до рідної «особливою» дочки.

Актриса, яка не так давно втратила дитину після вдалої процедури ЕКО, не розуміє дій зоряного колеги по відношенню до рідної «особливою» дочки

Співак Данко вже давно не допомагає одній зі своїх двох дочок. Нагадаємо, що в шлюбі з Наталією Устюменко чоловік двічі став батьком. Молодша дочка співака, Агата, народилася з діагнозом ДЦП, що поставило хрест на її спілкуванні з батьком. За словами Наталії, Данко піклується тільки про старшу дочку, Софії. Але незважаючи на досить тривалий ігнорування Данко молодшої спадкоємиці, мама такого ж «особливого» малюка Евеліна Бледанс тільки зараз привертає увагу до проблеми зрадництва.

В інтерв'ю одному з телеканалів актриса розкритикувала співака, заявивши, що була шокована новиною про те, що Данко віддає перевагу відпочинку з новою коханкою замість допомоги знедоленим дочки. Також Евеліна Бледанс відзначила, що прекрасно розуміє, в якій ситуації опинилася Наталія Устюменко, оскільки сама пережила подібну трагедію. Але шанувальники зірки попросили її «не перегинати» з драматизацією своєї історії.

Вони нагадали їй, що на відміну від Данко батько її «особливого» дитини Семена продовжує допомагати хлопчикові, через що кінозірці гріх скаржитися на нелегку долю. А деякі навіть стали на захист співака, аргументуючи позицію тим, що не кожна людина знаходить сміливість присвятити життя вихованню дитини зі складним діагнозом і судити його за це не варто.


Єлизавета Трюфель