Реклама
Реклама
Реклама

На що беруть кредити ...

Що ж таке кредит? Де, для чого і яким чином люди беруть гроші в борг у банків або кредитних компаній?

Якщо ви зайшли на наш сайт і читаєте цю статтю, ви, очевидно, вже задавалися такими питаннями.

Фактично, кредит - це певна сума грошей, що видається, організацією або іншою людиною позичальникові, який, в свою чергу, підписує документ про те, що зобов'язується повернути свій борг в певний час і на певних умовах, тобто з відсотками.

Якщо ви вирішили взяти грошей у борг ви, звичайно, можете звернутися до друзів або родичів, але життя показує, що, як правило, на цьому і закінчуються дружні або родинні стосунки.

Тому, в якості прийнятних кредиторів у нас залишаються банки та інші кредитні організації.

Якщо мова йде про кредити, які потрібні терміново, якщо ви не можете довести офіційне і постійне працевлаштування та отримання регулярного доходу, то швидше за все для банку ви потрапите в категорію неблагонадійних клієнтів і можете отримати відмову. Особливо якщо мова йде про великі позики, наприклад про кредити на покупку житла або іншої нерухомості, на розширення бізнесу або навчання.

У цій ситуації ви - потенційний клієнт компаній, які розпоряджаються не грошима вкладників, а своїми грошима, що дозволяє лояльно ставитися до позичальників і пропонувати їм більш вигідні умови.

У цій ситуації ви - потенційний клієнт компаній, які розпоряджаються не грошима вкладників, а своїми грошима, що дозволяє лояльно ставитися до позичальників і пропонувати їм більш вигідні умови

Одна з головних задач позичальника - отримати максимальну суму під мінімальні відсотки, завдання ж кредитує організації "UniGroup" убезпечити себе від недобросовісного позичальника і мати гарантії повернення витрачених коштів.

Інтереси обох сторін збігаються з цього пункту при укладанні угоди на кредит під заставу нерухомості, як одного з найбільш ліквідних застав. При укладанні таких угод компанія "UniGroup", наприклад, видає від 50% до 85% від вартості застави, сума кредиту може досягати 7 млн ​​грн., А термін кредитування триває від декількох місяців до 20 років.

Таким чином, позика грошей під заставу нерухомості стає одним з найбільш вигідних для клієнта видів кредитування.

На які ж цілі українці беруть кредити під заставу нерухомості? Згідно зі статистикою в процентному співвідношенні частки розподіляються приблизно так само: На які ж цілі українці беруть кредити під заставу нерухомості

Як видно зі схеми, під заставу нерухомості ви можете вигідно позичити кошти, необхідні на різні потреби. Це може бути велика покупка, інвестиція в бізнес, ремонт або навчання, подорож, погашення заборгованості по іншим кредитним позикам, тобто споживчий кредит, покупка автомобіля, що говорить сама за себе, або покупка житла, будинки або комерційної нерухомості - іпотека.

Як не дивно, в даному сегменті кредитування спостерігається певна сезонність.

Якщо в Європі прийнято брати кредит на початку календарного року і місяць січень стає піковим по видачі кредитів в банках і кредитних організаціях, то в Україні пік кредитування припадає на осінь. В цей час, традиційно дуже популярне для весіль, молоді сім'ї або їх батьки купують квартири, дорогу техніку, оплачують навчання новоспеченим студентам.

Восени активізуються і підприємці. В цей час на 10-15% зростає кількість відкритих дрібних і середніх підприємств, яким часто необхідні фінансові вливання. Затишшя на ринку кредитування припадає на кінець літа і січень - час відпусток і свят.

На даний момент політична і економічна нестабільність змусила багато фінансових установ і банки заморозити програми кредитування або посилити їх умови. Компанія "UniGroup" працює на фінансовому ринку більше 10 років і, розпоряджаючись власні адекватні фінансові ресурси, має можливість і в нинішній ситуації розвивати кредитні програми. Якщо вас зацікавили наші пропозиції щодо надання кредитів під заставу нерухомості, ви можете звернутися до наших фахівців через сайт або по телефонах і отримати відповіді на всі ваші запитання.

Що ж таке кредит?
Де, для чого і яким чином люди беруть гроші в борг у банків або кредитних компаній?
На які ж цілі українці беруть кредити під заставу нерухомості?