Реклама
Реклама
Реклама

Браслети і кільця «Трійка» почнуть продавати в метро з кінця жовтня

Силіконові браслети і керамічні кільця з чіпом карти «Трійка» вперше почнуть продаватися в Московському метрополітені в кінці жовтня. Вони дозволять пасажирам носити «Трійку» прямо на руці - так буде зручніше і швидше оплачувати проїзд і проходити через турнікет.

«У жовтні на стійці" Живе спілкування "на станції" Пушкінська "і в сувенірних магазинах на станціях" Маяковська "і" Трубна "пасажири зможуть придбати гумові браслети з функціоналом карти. Браслети будуть представлені в класичному чорному кольорі, а також в кольорах деяких ліній метро. В рамках пілотного проекту їх тираж складе 500 штук », - розповів заступник Мера Москви, керівник Департаменту транспорту та розвитку дорожньо-транспортної інфраструктури Максим Ліксутов.

Крім цього, до кінця жовтня на деяких стійках «Живе спілкування» і в сувенірних кіосках метро з'являться кільця з функціоналом «Трійки». Загальний тираж кілець також складе 500 штук. Кільця зроблять з кераміки, вони будуть чорного кольору. Для чоловіків передбачені кільця 22 розміру, а для жінок - 16 розміру.

За словами Максима Ліксутова, транспортні картки у вигляді кілець і браслетів поки не створювали ні в одній країні світу.

«Ми першими впроваджуємо такі способи оплати проїзду, пропонуючи нашим пасажирам найпередовіші рішення», - зазначив заступник мера.

Транспортна карта «Трійка» у вигляді браслетів і кілець вперше з'явилася в день святкування першої річниці запуску руху поїздів на Московському центральному кільці 10 вересня . Браслети роздавали аніматори біля станції «Лужники» - саме тут пройшли основні святкові заходи. А кільця подарували молодятам, що зіграв весілля в день річниці на території МЦК. Дизайн кілець і браслетів був присвячений дню народження Московського центрального кільця.

Нагадаємо, Московський метрополітен також випустив брелоки з функціоналом «Трійки» . Вони продаються в сувенірних магазинах і на стійках «Живе спілкування».