Реклама
Реклама
Реклама

електричні каміни

  1. Види електрокамінів в Москві
  2. Обслуговування та догляд
  3. Ціновий діапазон в інтернет-магазині електрокамінів
  4. Призначення ел каміна: де замовити виріб:

Оновлене: 15-10-2018

Оновлене: 15-10-2018

Електричний камін - обладнання, яке добре зарекомендувало себе як метод утеплення та оздоблення будинку, створюючи ефект живого полум'я і вогнища. Головна перевага - обслуговування цього типу порталів не сполучена з усіма складнощами, які передбачають традиційні каміни, а значить, установка може використовуватися і в квартирі. Електрокаміни розрізняються по:

  • конструкції;
  • ціною;
  • функціоналу;
  • увазі.

Види електрокамінів в Москві

Декоративні прилади можуть бути:

  • автономними;
  • переносними.

автономними;   переносними

Окремо стоїть камін досить більший варіант і слід подумати, як вписати його в дизайн вашого будинку. Залежно від конструкції і способу установки може бути класичним варіантом, підлоговим, настінним, кутовим. В асортименті інтернет-магазину представлені різні моделі, представлені не тільки в різних конфігураціях, але і в найширших стилях, які прекрасно впишуться в будь-яке оформлення. Головне - підібрати локацію недалеко від розетки.

Обслуговування та догляд

Недорогі електрокаміни не так вимогливі у догляді, як традиційні. Велику частину часу обладнання вимагає тільки захист від пилу і забезпечення електроенергією, щоб нормально функціонувати. У приміщенні, де буде розташований прилад, необхідно віддалити від нього будь-які вибухо- і вогненебезпечні об'єкти. Також рекомендується переконатися, що проводка і підключення виконано правильно, з урахуванням рекомендацій від виробника.

Ціновий діапазон в інтернет-магазині електрокамінів

Види камінокомплекти варіюються від найдоступніших до дуже дорогих. Це залежить від матеріалу, використовуваного для виготовлення виробу, додаткового функціоналу, виробника. Наприклад, коминкові дошки з дуба можуть не збігатися за ціною з камінами з червоного дерева. Деякі моделі з низькою потужністю тільки створюють ефект імітації вогню, демонструючи 3D зображення дров'яної топки або палаючих дров.

Потужні і продуктивні вироби подбають також і про обігрів приміщення або салону. Зверніть увагу: прилад не рекомендується використовувати в якості єдиного джерела тепла в будинку через неможливість обігріти великі площі. Основна його функція - декоративна.

Основна його функція - декоративна

Призначення ел каміна: де замовити виріб:

Існують різні причини, чому вам знадобився купити електричний камін:

  • обігрів вітальні або іншої конкретної кімнати в будинку;
  • додаткове джерело тепла в приміщенні
  • оформлення дизайну інтер'єру.

Замовити обладнання ви можете в нашому інтернет-магазині з доставкою по Росії . Ми пропонуємо широкий вибір приладів від відомих і перевірених виробників, які можуть надати гарантію на товари. Віддавайте перевагу якості, надійності і довговічності!