Реклама
Реклама
Реклама

Казанські молодята можуть зареєструвати свій шлюб у двох міських парках

Фото: Місто Казань KZN.RU

(Місто Казань KZN.RU, 27 квітня). З 26 квітня казанські молодята можуть провести офіційну церемонію одруження в двох парках міста: Центральному парку культури і відпочинку ім.Горького і в Горкінско-Ометьевском лісі. Також зареєструвати свої відносини молодята зможуть в оновленому ЦКШ «Московський», розташованому в парку ім.Уріцкого.

На сьогоднішній день вже визначені передбачувані місця для проведення реєстрації в парках. Так, в Горкінско-Ометьевском лісі можна вибрати зону білої перголи, лісові масиви і зону «зеленого пляжу» поблизу контейнерного центру. Місцями для проведення реєстрації в парку Горького можуть стати територія, на якій розташований арт-об'єкт «Мехеббет», або центральний майданчик з газоном і лісові масиви.

Для того, щоб провести реєстрацію шлюбу на території парків молодята в установленому порядку повинні подати заяву в Управління ЗАГС Казані. Погодженням місць проведення реєстрацій шлюбу в парках буде займатися Дирекція парків і скверів Виконавчого комітету Казані.

Нагадаємо, за рішенням міжнародної федерації футбольних асоціацій територія Центру сім'ї «Казан» офіційно затверджена місцем проведення фестивалю уболівальників. У зв'язку з необхідністю створення необхідної інфраструктури з початку січня і до закінчення фестивалю в Чаші проведення урочистих церемоній призупинено. В якості альтернативи молодятам запропонували нові майданчики для проведення церемоній: 2 виставкові зали Казанської ярмарки - «Казань» і «Свияжск», де церемонії будуть проводитися до 28 липня, і Центр культури та спорту «Московський». Перша пара в виставковому центрі зареєструвала свої стосунки 6 квітня.

Також казанці можуть провести виїзну реєстрацію шлюбу в Казанської ратуші, Національному культурному центрі «Казань», на території зимового саду Національного музею РТ і інших майданчиках міста. Відзначимо, що додаткові послуги з організації проведення державної реєстрації речових створення сім'ї в культурно-розважальних установах надаються на підставі возмездного договору.