Реклама
Реклама
Реклама

У першому будинку проекту «Doles mājas» зарезервовано вже 50% квартир

В кінці минулого року девелопер нерухомого майна ТОВ «Bonava Latvija» почав бронювання квартир в новому житловому проекті «Doles mājas» . Незважаючи на те, що будівництво планується почати тільки навесні цього року, інтерес до придбання житла, яке розташується по вул. Шубовсь, 2, в Кенгарагс, великий. На сьогоднішній день в першому будинку зарезервовано вже 50% квартир.

На сьогоднішній день в першому будинку зарезервовано вже 50% квартир

У новому проекті «Doles mājas», який розміститься неподалік від т / ц «Dole», планується побудувати два п'ятиповерхових будинки, які в цілому будуть нараховувати 58 сонячних сучасних функціональних двох-чотирикімнатної квартири з повною обробкою. Все житла будуть оснащені балконами, що створить більш домашню і затишну атмосферу, на підвальних поверхах будуть обладнані складські приміщення для зберігання велосипедів, спортивного інвентарю та іншого.

Подібно до того, як в інших проектах, на території «Doles mājas» будуть впорядковані затишна зелена зона відпочинку і добре переглядається з вікон будинку дитячий майданчик, а також встановлені лавки, що стане для мешканців ще однією перевагою, що дозволяє зручно доглядати за дітьми, спокійно почитати який-небудь журнал на відкритому повітрі, або поговорити з сусідами або друзями. Для зберігання велосипедів, спортивного інвентарю та інших речей передбачені індивідуальні складські приміщення в підвалі під'їзду; варто відзначити, що на першому поверсі виділено також невелике замикається на ключ приміщення для розміщення дитячих колясок. На обгородженій території проекту виділено місце і для наземних автостоянок.

Забудовники проекту «Bonava Latvija» розповідають, що нові квартири в Кенгарагс чудово підійдуть тим, хто знаходиться в пошуку зручності, комфорту і доглянутих околиць. Проживаючи в «Doles mājas», ви відчуєте всю красу околиць Кенгарагс: зможете бути ближче до природи, насолоджуватися спокоєм, красою Даугави і мальовничими заходами, в той же час не втрачаючи можливості, що надаються міською інфраструктурою. На невеликій відстані від проекту розташовуються школи, дитячі сади, проводяться всілякі гуртки за інтересами та заняття; важлива і близькість зупинок громадського транспорту, що дозволить вам зручно і швидко потрапити в центр, на роботу або в школу. Вести активний спосіб життя як дорослі, так і діти зможуть у одному з розташованих поруч спортклубів, в свою чергу, ті, хто віддає перевагу спокійному відпочинку і прогулянок, оцінять близькість кенгарагского променаду.

Неподалік знаходяться також магазини: так, ви зможете здійснювати щоденні покупки в т / ц «Dole» або в таких невеликих продовольчих магазинах, як «Maxima», «Mego» і «Supernetto», а на відстані всього пари хвилин їзди розташовуються т / ц «Atrium Azur», «ZOOM», «Mols» і «Riga Plaza». Відзначимо, що незабаром в цих околицях планується відкрити новий торговий центр «Akropole», де не тільки розмістяться магазини, але можна буде також зіграти в боулінг, сходити на каток, в кінотеатр і весело провести час в зоні розваг для дітей.