Реклама
Реклама
Реклама

Онлайн-каталог Bosch для підбору автозапчастин став ще краще і зручніше

Електронний каталог автозапчастин Bosch, доступний в онлайн-режимі для всіх бажаючих, оновився, ставши ще краще і зручніше для користувачів. Єдиний всесвітній каталог, розташований за адресою bosch-automotive-catalog.com , Доступний на 28 мовах (в тому числі російською), щорічно його відвідують 1,2 мільйона користувачів. Він здійснює підбір необхідних запчастин по марці, моделі і модифікації автомобіля. При цьому для користування онлайн-каталогом Bosch не потрібно реєстрації, підбір запчастин може вільно здійснювати будь-який бажаючий. База даних eCat-online оновлюється щомісяця, постійно поповнюючись інформацією про нові автомобілі і деталях.

Онлайн-каталог Bosch є зручним сервісом як для автолюбителів, дозволяючи їм самостійно здійснювати підбір запчастин, так і для професіоналів, залишаючись вірним помічником, доступним в будь-який момент часу. Адже єдине, що необхідно для підбору необхідних компонентів - вихід в інтернет.

Оновлений дизайн eCat-online виконаний в новому єдиному фірмовому стилі web-порталів Bosch. Швидкість обробки користувальницьких звернень до каталогу зросла на 80%. Крім того, нова платформа має ряд особливостей, які роблять підбір запчастин в каталозі простіше і зручніше. Зберігається історія переглядів, щоб можна було швидко повернутися до вже переглянутих раніше деталей. З'явилася можливість додавати товари до вибраного, наприклад, щоб складати списки запчастин для майбутнього придбання. Система також зберігає моделі автомобілів, для яких здійснювався пошук деталей. Завдяки цьому згодом користувачам не потрібно повторно вводити дані свого авто, щоб знайти до нього інші запчастини.

Щоб визначити найбільш підходящу запчастина в кожному випадку, з'явилася можливість порівнювати схожі товари за технічними характеристиками. Серед інших змін - збільшувач для детального перегляду зображень.