Реклама
Реклама
Реклама

Як отримати кешбек від ТГК-14 за своєчасну оплату тепла?

  1. ТГК-14 знову запускає акцію «Теплий бонус» - своєрідний кешбек за сумлінну оплату послуг компанії....

ТГК-14 знову запускає акцію «Теплий бонус» - своєрідний кешбек за сумлінну оплату послуг компанії. У 2017 році в ній взяли участь 20,5 тисячі осіб. Однак всі умови акції виконали 17 427 учасників, на особові рахунки яких компанія перевела 2 мільйона 711 тисяч рублів.

Щоб взяти участь в акції, всі бажаючі заповнювали анкети в розрахунково-касових центрах, оплачували всю наявну заборгованість за тепло і гарячу воду, вносили своєчасну оплату за послуги протягом 2017 року, не "збирали" борги по пені і держмито. При цьому, якщо оплата вносилася авансом, до бонусів застосовувався більш високий коефіцієнт.

«В кінці грудня на особові рахунки чітінцев ми зарахували кошти в розрахунку 1 бонус = 10 рублів. Таким чином, в середньому на рахунки споживачів-учасників надійшло 156 рублів. Найбільший бонус отримали ті, хто виконав всі умови акції і оплатив послуги авансом - на їх особові рахунки компанія перевела до 2,8 тисячі рублів. Акція стартувала знову і протягом 2018 рік учасникам акції також будуть нараховуватися бонуси », - розповіла в.о. директора філії «Читинський теплоенергосбит» компанії ТГК-14 Світлана Бурцева.

Один з учасників акції - Віктор Едельман, власник двокімнатної квартири по вулиці Журавльова - оплачував комунальні послуги щомісяця. У січні 2017 року, як зазвичай, прийшов в РКЦ по вулиці Профспілкова і від операціоніста дізнався про акцію. Поміркувавши, що нічого не втрачає, заповнив анкету і забув про це. В кінці місяця про акцію нагадали смс-оповіщення.

«Прийшов СМС на телефон, що нараховані бонуси, - згадує Віктор. - Я особливого значення не надав. Приємно здивувався, коли в кінці року на розрахунковий рахунок були зараховані 648 рублів. Спасибі компанії «ТГК-14» за цю акцію! В цьому році обов'язково заповнимо анкету і як завжди будемо платити вчасно: боргів ми з подружжя не накопичуємо ніколи! »

Господиня трикімнатної квартири в Північному Ніна Юдіна проживає в ній з 1978 року. Всі роки власниця квартири, незважаючи на часом виникають труднощі, є сумлінним споживачем послуг ЖКГ.

«Як отримую пенсію - відразу йду в РКЦ в будинку № 58 і плачу за тепло і гарячу воду. Влітку намагаюся оплачувати авансом, щоб потім взимку платити було менше - мені здається, що так набагато зручніше », - розповідає сьогодні одна з 17 427 щасливих володарів бонусів від компанії« ТГК-14 ».

Ось і в минулому році, отримавши пенсію, вона вирушила оплачувати квартплату. Побачивши оголошення про акцію від компанії «ТГК-14», заповнила анкету учасника. Потім уважно стежила за що приходять смс-повідомленнями від ресурсопостачальними організації: «В грудні прийшло повідомлення, що мої бонуси переведені в рублі і на рахунок зараховано 738 рублів. А при моїй пенсії - це значне підмога! У цьому році також піду заповнювати анкету в наш розрахунково-касовий центр, щоб бонуси стали нараховуватися вже з першого місяця ».

Відповідальна молода пенсіонерка Людмила Іванова платить за тепло і гарячу воду в своїй квартирі і квартирі онука, який зараз проходить військову службу.

«Оплату я вношу в кінці кожного місяця, без затримок. Раніше отримувала від ТГК-14 за платіжну дисципліну невеликі презенти - цукерки, чай. В цьому році я побачила рекламу акції «Теплий бонус» - заповнила анкету і в кінці року мені було нараховано за одну квартиру 62,4 бонусу, а за іншу - 39,2. Їх перевели в рублі - 624 і 392 відповідно і зарахували на розрахунковий рахунок напередодні Нового року. Це було так до речі, ось би іншим ресурсопостачальних організаціям таку акцію! Тепер всім знайомим розповідаю про це подарунок від ТГК-14 », - ділиться Людмила.

Акція «Теплий бонус» триває і в новому 2018 році. І компанія «ТГК-14» запрошує всіх бажаючих прийняти в ній участь. Для цього необхідно підійти в РКЦ, заповнити анкету і протягом всього року вносити плату своєчасно або авансом.

Тетяна Акишина 2018-01-31 12:00, 31 січня 2018