Реклама
Реклама
Реклама

Великий Швейцарський Зенненхунд

ПОХОДЖЕННЯ ПОХОДЖЕННЯ. Порода Великий Швейцарський Зенненхунд була добре відома вже до кінця середньовіччя. Тоді ці собаки використовувалися для атаки на ворога під час боїв, а також як охоронці. У битвах Великі швейцарський зенненхунд завжди супроводжували своїх господарів.

ОПИС. Великий Швейцарський Зенненхунд - собака міцна, рухлива, досить велика. Висота в холці - приблизно 70 см, вага - близько 59 кг. Прикус ножиці. Стегна міцні і потужні. Подушечки лап невеликі і круглі. Очі - світло-коричневі або каштанові з розумним і уважним виразом. Вуха трикутні, висячі. Хвіст опущений, в кільце ніколи не закручується. Шерсть Великого швейцарський зенненхунд жорстка, завдовжки не більше 5 см. Забарвлення чорне або бронзовий з симетричними рудо-коричневими і білими мітками. Ніс і губи обов'язково повинні бути чорними. Фото Великого швейцарський зенненхунд можна побачити справа.

ХАРАКТЕР. Великий Швейцарський Зенненхунд - собака вірна, смілива, розумна, доброзичлива з дітьми.

ВИКОРИСТАННЯ. "Спеціальність" Великого швейцарський зенненхунд - нічний і охорона домашньої худоби. Однак її успішно використовують для особистої охорони, а також для доставки молока і сиру з ферм в міські магазини на особливій візку. Кажуть, що цуценята Великого швейцарський зенненхунд ніколи не сплять. І дійсно, вони зберігають пильність вдень і вночі і готові при найменшому шереху вскочити на ноги. Завдяки прекрасному характеру, витривалості і хорошим здібностям до навчання, Великий Швейцарський Зенненхунд (швейцарський гірський собака) стала дуже популярна як собака-компаньйон. Однак вона пристосована до відкритих просторів і не може жити в місті.

Купити Великого швейцарський зенненхунд легко, досить звернутися в спеціалізований розплідник. Ціну цуценят Великого швейцарський зенненхунд можна дізнатися на дошці оголошень

Картинки і фото Великого швейцарський зенненхунд можна знайти в розділі види і породи .