Реклама
Реклама
Реклама

Дизайн інтер'єру для близнюків

  1. кольори
  2. простір
  3. меблі
  4. стиль
  5. головне місце
  6. Близнюки люблять сучасні будинки.
  7. Якщо ви робите ремонт у Близнюка

Вода, Повітря, Вогонь і Земля - ​​стихії, на які поділяють астрологи знаки зодіаку. Повітря, вітер, ураган в інтер'єрі. Що це? Робимо ремонт у Близнюків. Як створити інтер'єр для літнього повітряного знака зодіаку, щоб йому дихалося, рухалося і була сумісність з оточуючими Близнюка людьми.

Близнюки - неймовірно яскравий і товариський знак зодіаку. Ставши дорослим, представники цього знака зберігають дитячу допитливість, безпосередність і прагнення до нового.

Інтер'єр для близнюків повинен відштовхуватися від його основних інтересів - любові до веселим компаніям, подорожам, книгам.

кольори

Незвичайні поєднання кольорів , Яскравість, різноманітність. Зазвичай вибирають світліші тони. Жовтий - частий колір інтер'єру. Люблять так само зелений, блакитний, помаранчевий і навіть фіолетовий, а ось червоний, чорний і сірий - вибирають вкрай рідко.

простір

Близнюки не люблять маленькі приміщення. У своїй квартирі вони зносять перегородки і прибирають громіздку меблі, їм потрібне повітря. Великі вікна, панорамне скління . Близнюки з легкістю зроблять з чотирикімнатної квартири - трикімнатну ... аби кімнати стали більше.

меблі

Меблі повинна бути мобільна. Представники цього знака часто змінюються, тому з легкістю переставляють меблі, серванти і об'ємні дивани їм не потрібні. Швидше яскрава, проста, але функціональна скандинавська меблі стане їх супутником. Розкладний диван, стіл-трансформер, шафа-ліжко, тумбочки на коліщатках, легка плетені меблі з ротанга - то, що придумано саме для Близнюка, вона і тягне їх магнітом. «Меблі на століття» це не для них. Вони люблять легкий творчий безлад, який дарує їм свободу, свобода і комфорт - головні характеристики меблів.

Вони люблять легкий творчий безлад, який дарує їм свободу, свобода і комфорт - головні характеристики меблів

Любов до подорожей диктує створення в інтер'єрі Тревел-знаків: карти на стінах, глобус, екзотичні сувеніри, і інші декоративні дрібниці в улюблених кольорах представника цього знака.

Не забудьте про створення чистого і свіжого повітря. Кондиціонер - головна побутова техніка.

стиль

Мінливість, дволикість - Близнюкам не дає створити єдиний стиль, тим більше притримувати його довгі роки. Сьогодні класика, завтра екзотика. Тому «Ф'южен» (хаотичність, відсутність закономірності) - це стиль Близнюків. А взагалі, якщо ви підбираєте дизайн інтер'єру представнику цього знака, краще розглянути скандинавський стиль, оскільки він може гармоніювати з «ідеями дизайну» Близнюка.

головне місце

Близнюки - любителі інформації. Бібліотека, комп'ютерний стіл, засоби зв'язку - місце, де Близнюк буде відчувати себе в «формі». Подбайте про таке місце.

До речі, у Близнюків є природне почуття смаку, вони з легкістю підглядають в журналі, телепередачі або у сусіда цікаві для них дизайнерські рішення і не соромлячись їх застосовують. Дуже люблять інтер'єр «як у мами», часто привозять меблі з рідного дому. В цьому проявляється їх дитячість.

Близнюкам комфортно в інтер'єрі, де немає хитромудрих «зайвих» елементів, а ось «несподівані предмети» зроблені спеціально для них (тим більше, якщо це ручна робота) - вони просто обожнюють. Незважаючи на любов запрошувати до себе в гості, до вибору вхідних дверей ставляться з великим трепетом, встановлюють кілька надійних замків.

Близнюки люблять сучасні будинки.

Близнюки люблять сучасні будинки

Якщо ви робите ремонт у Близнюка

Близнюки не дуже люблять витрачатися на ремонт , І справа зовсім не в жадібності, вони усвідомлюють, що ремонт це щось непостійне, та й не дуже важливе. Парадоксально, але самостійно вони теж рідко майструють, так само як і доводять ремонт до кінця. Якщо все-таки будівництвом керує представник цього повітряного знаку, то для робіт зазвичай він приваблює не професійну будівельну бригаду, яка зробить якісно на століття, а шабашників, родичів або друзів, які випадково погодяться на це. А взагалі, до ремонту Близнюка підштовхує найближче оточення, або оточення роблять ремонт, а Близнюки знехотя беруть участь. Адже, в кінцевому рахунку, який би інтер'єр сім'я не вибрала, Близнюк його обвітрилася для свого комфорту.

Близнюки - люди знаходяться в постійному пошуку і переміщенні, як вітер. Створіть нудний інтер'єр з великою кількістю повітря, важливим місцем для заспокоєння повітряних мас в зоні інформації, надійної вхідними дверима - і в вашому домі буря перетворитися в легкий морський бриз.

Що це?