Реклама
Реклама
Реклама

«Автодовідка» допоможе автомобілістам Благовещенська в пошуку автозапчастин

  1. Матеріали по темі

Навіть при самому акуратному зверненні багато деталей і механізми улюбленого автомобіля з часом зношуються, втрачаючи міцність. Для ремонту і поліпшення технічного стану машини запчастини та витратні матеріали доведеться купувати. Де саме - це питання рано чи пізно стає головним болем кожного автомобіліста.

Як правило, запчастини ми шукаємо, коли машина вже в ремонті. Спеціаліст сервісу просто ставить нас перед фактом, що без заміни того чи іншого агрегату наше авто далі не поїде. Кидаючись в самостійний пошук потрібної деталі по різних магазинах, ми витрачаємо багато часу і грошей на роз'їзди по місту. До того ж доводиться і відпрошуватися з роботи. А час у сучасних умовах - це те, чого завжди не вистачає.

Новий сервіс «Автодовідка» позбавить благовещенцев від стомлюючого пошуку автозапчастин. Команда фахівців проекту підбере оптимальний варіант покупки деталей і витратних матеріалів за Вашим запитом. Служба надасть актуальну і достовірну інформацію про наявність та вартість запчастин в магазинах для будь-якого автомобіля. Причому зроблять це абсолютно безкоштовно і максимально оперативно. Достатньо лише зателефонувати за телефоном 8 (4162) 44-55-55 або відправити повідомлення в WhatsApp на номер 8-914-538-93-32.

- Суть нашої роботи дуже проста. Припустимо, у вас з'явилася необхідність в автомобільній запчастини або вам потрібна інформація за видатковими матеріалами для машини. Як правило, ви починаєте шукати всю інформацію в інтернеті, дзвонити в довідкові та збирати контакти автомагазинів та розборів. Після чого самостійно звертаєтеся до фахівців, щоб уточнити інформацію. Все це займає досить багато вашого часу, який можна витратити на більш важливі справи. Наприклад, ви можете присвятити цей годинник відпочинку, сім'ї, розваг або улюбленій роботі, - відзначають переваги фахівці першої в регіоні «Автодовідка». - Ми пропонуємо економити ваш час і гроші. Для цього достатньо зателефонувати в «Автодовідка», залишити заявку на запчастину - і ми підберемо найбільш підходящі варіанти і передамо вам всю інформацію. Наша послуга допоможе і істотно заощадити. Адже ви самі зможете порівняти ціни в листі пошуку, вибрати оптимальний варіант за вартістю. І найголовніше - послуга абсолютно безкоштовна, як для автомобілістів, так і для автомагазинів та пунктів розбору.

40

магазинів і пунктів авторазбор співпрацюють з «Автодовідка»

При цьому, якщо необхідної деталі не буде в продажу, фахівці «Автодовідка» запропонують перелік компаній, які надають послуги з постачання запчастин під замовлення.

«Інформація доступна не тільки по запчастинах, а й сервісним центрам. Тепер у автомобілістів не буде боліти голова і про те, де поміняти технічні рідини, заправити кондиціонер в автомобілі. Співробітники «Автодовідка» навіть підкажуть, де знаходиться найближчий шиномонтаж », - уточнюють в компанії.

На сьогоднішній день з «Автодовідка» співпрацюють більше 40 магазинів і пунктів авторазбор Благовещенська. Як кажуть в компанії, цей список буде поповнюватися. Унікальний проект для російського ринку збуту запчастин для автомобілів і сільськогосподарської техніки також допоможе і підприємцям. Співпраця з сервісом дозволить збільшити клієнтську базу магазину без капіталовкладень. «Автодовідка» надає послуги своїм партнерам безкоштовно.

Телефон служби «Автодовідка»: 8 (4162) 44-55-55, WhatsApp на номер 8- 914-538-93-32.

На правах реклами


Матеріали по темі

Навіть при самому акуратному зверненні багато деталей і механізми улюбленого автомобіля з часом зношуються, втрачаючи міцність Які машини краще російські автомобілісти: народний рейтинг 19.05.2019, 17:18 5 порад, як врятувати автомобіль від морозу 12.12.2018, 8:02 Міць під капотом: в Благовєщенську вибрали найнижче авто 25.08.2018, 20:55 «Автостат» склав рейтинг найзаможніших автомобілями регіонів Росії 06.05.2018, 17:06 Сорок амурчан в цьому році віддали перевагу електрокари звичним автомобілям 09.12.2017, 17:14 LADA настає: топ найбільш продаваних автомобілів з механічною коробкою передач в Росії 12.11.2017, 16:16 Як здійснюється перевезення швидкопсувних вантажів рефрижератором 24.10.2017, 10:57 Бувший BMW з бензиновим двигуном: поради майбутньому власнику 19.10.2017, 16:20 Російська Lada випередила за популярністю автомобілі Honda і Mazda 29.01.2017, 9:32 Понад 400 автомобілістів закрили Автосезони на Благовіщенському картодромі 08.10.2016, 16:12 Автомобілісти Приамур'я стали рідше міняти машини під час кризи 27.09.2016, 10:11

показати ще