Реклама
Реклама
Реклама

11.07.2018 14:31. У Благовєщенську хочуть встановити камери відеоспостереження поруч з несанкціонованими звалищами

У Благовєщенську хочуть встановити камери відеоспостереження поруч з несанкціонованими звалищами

11.07.2018 14:31 198 11

10 липня в ході планерного наради адміністрації Благовещенська під головуванням першого заступника мера Володимира Константинова був, зокрема, розглянуто питання про можливість розміщення відеореєстраторів для контролю утворення несанкціонованих звалищ на території міста. З доповіддю виступив начальник управління житлово-комунального господарства міста Сергій Казанцев.

«Спільно з підрядними організаціями ми обстежили 20 ділянок, де найбільш часто утворюються несанкціоновані звалища. За підсумком було відібрано вісім з них, де існує технічна можливість установки 40 камер відеоспостереження. Загальна вартість робіт по створенню локальних систем відеоспостереження на цих ділянках складе 1 807 000 рублей. Надалі ми розраховуємо на те, що буде передбачена можливість включення новостворюваної системи відеоспостереження в єдину міську систему відеоспостереження і організації каналів зв'язку ЕДДС Благовещенська », - розповів Сергій Олександрович.

У мерії додали, що щорічно міський бюджет несе витрати на ліквідацію несанкціонованих звалищ в розмірі близько 10 мільйонів рублів.

На нараді Володимир Олександрович наголосив на важливості не тільки заходів по виявленню порушників і притягнення їх до відповідальності, але і необхідність проведення профілактичної роботи: «Наше спільне завдання - донести до кожного жителя міста, що несанкціоноване складування сміття б'є не тільки по міському бюджету, а й представляє небезпека для здоров'я самих жителів, адже від цього погіршується екологічна обстановка в нашому місті. Ця проблема несе в собі набагато більше небезпеки, ніж може здатися на перший погляд », - зазначив Володимир Константинов.

Свідків несанкціонованого складування сміття просять робити відеозаписи порушення і направляти в адміністративну комісію за адресою: вулиця Леніна, 108/2, кабінет 111, телефон 595-651.

Джерело новини: http://www.amur.info/news/2018/07/11/140734