Реклама
Реклама
Реклама

За свій порятунок рибалки подарували термос

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

16 листопада 2009, 8:01 Переглядів: 16 листопада 2009, 8:01 Переглядів:   Олександр Безверхий

Олександр Безверхий. Човен від берега до потопаючих він штовхав своїми руками. Фото МНС Запорізької області.

Троє рибалок з Бердянська, які на початку травня ледь не потонули в морі, півроку витратили на те, щоб знайти свого рятівника. Чоловіки навіть дали написання ключових слів в газеті, описавши, що пережили. З води їх витягнув сторож однієї з турбаз. У холодний травневий вечір, прогулюючись уздовж пляжу, він почув крики про допомогу. Не замислюючись ні секунди, чоловік знайшов човен, правда, без весел, спустив її на воду, а сам став штовхати її по хвилях, пливучи в крижаній воді. Добравшись до рибалок, він по одному затягнув їх на старе суденце і переправив на берег. Після він відвіз всіх в лікарню, а сам зник.

"Не думав, що хлопці будуть мене шукати, на моєму місці, впевнений, так вчинив би будь-який нормальний чоловік. Тим більше, що після цього випадку я зліг із запаленням легенів. На знак подяки за порятунок вони подарували мені термос", - посміхаючись, розповідає герой Олександр Безверхий, додаючи, що сам попросив про такий подарунок, мовляв, сторожу на службі термос стане в нагоді, щоб коротати довгі ночі за гарячим чаєм. Тим часом про подвиг Безверхого почули в обласному МНС і пообіцяли представити до відомчої нагороди.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "За свій порятунок рибалки подарували термос". інші Новини Дніпра дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Негодова Ольга

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.