Реклама
Реклама
Реклама

Невідомі з бензопилою вбили дівчину в ТЦ в Мінську

Фото - Sputnik

Співробітники торгового центру не хочуть розповідати про те що в будівлі трагедії.

Кілька десятків схвильованих громадян зібралися у ТЦ "Європа", де в суботу двоє чоловіків напали на дівчину, передає Sputnik Беларус ь. Інцидент стався ввечері в суботу в торговому центрі "Європа" в центрі Мінська: двоє невідомих напали на дівчину з бензопилою і сокирою. Відзначається, що підозрювані в нападі вже затримані.

Відомо, що одному нападнику 18 років, інформація про інше не розголошується. В результаті НП загинула молода дівчина, ще одна жінка постраждала і знаходиться в лікарні.

За словами представника міліції, майже відразу після події на місце прибули співробітники правоохоронних органів. Відвідувачі торгового центру були евакуйовані. Одну дівчину він убив, ще одна жінка 46 років постраждала і знаходиться в лікарні. Зараз молода людина знаходиться в черговій частині Радянського РУВС. Відносно нього, як уточнив заступник голови Слідчого комітету Олексій Волков, порушено кримінальну справу.

- Покарання за статтею передбачає аж до смертної кари, - повідомив Волков.

Про мотиви та осудності підозрюваного правоохоронці говорити поки відмовилися. За їхньою інформацією, все відбулося несподівано, а молода людина виглядав "дуже пристойно".

Очевидці заявляли або те, що нічого не бачили, або що вони не хочуть нічого говорити. Тільки одна жінка поділилася з журналістами побаченим: за її словами, двоє хлопців з бензопилою і сокирою напали на дівчину. Одна змогла втекти, а другу вбили. Серед знаходяться у ТЦ роззяв один з молодих людей підійшов до співробітників правоохоронних органів і запропонував "будь-яку допомогу". Співробітники міліції відмовилися.