Реклама
Реклама
Реклама

Справа Скрипаль - Британія не має наміру бити санкціями по РФ до закінчення Brexit

  1. Орфографічна помилка в тексті:

16 вересня 2018, 13:08 Переглядів: 16 вересня 2018, 13:08 Переглядів:   Фото: AFP

Фото: AFP.

Великобританія не має наміру вводити санкції проти РФ по "справі Скрипаль" до завершення процедури Brexit. Про це заявив заступник глави МВС Великобританії Бен Уоллес британським депутатам.

За словами чиновника, поправку до прийнятого в травні цього року британським законом про санкції, слід задіяти проти Росії тільки після Brexit. Він зазначив, що закон про санкції дасть можливість створити інші методи санкцій тиску, які не запрацюють до кінця Brexit. Але, як зазначає видання, поки неясно, який саме термін мав Уоллес на увазі - вихід Великобританії з ЄС, намічений на березень 2019 року, або завершення перехідного періоду в кінці 2020 року. Крім того, заява політика викликало масу критики з боку депутатів-консерваторів.

Нагадаємо, раніше український нардеп Антон Геращенко в коментарі сайту "Сегодня" відзначав, що з ейчас Путін буде "віддуватися" за бардак в російських спецслужбах через "справи Скрипаль ".

Детальніше про дії та погрози російських спецслужб за межами РФ читайте в матеріалі на сайті "Сегодня" " Шпигунські ігри Путіна: небезпека від спецоперацій ГРУ зберігається для України і світу ".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Лондон не має наміру вводити санкції проти РФ по" справі Скрипаль "до закінчення Brexit". інші Євросоюз дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ