Реклама
Реклама
Реклама

Новим засновником «МК» в Білгороді »стало ТОВ« Бел.Ру »

Головна   контекст   06

Головна Головна   контекст контекст

06.04.2011, 15:32 06

Білгород. 06.04.2011. Агентство Бізнес Інформації (ABIREG.RU) - Сьогодні в кіосках з'явився перший номер оновленого «МК» в Білгороді »: колишні власники франшизи - регіональне відділення товариства« Знання »Росії - передали права на видання газети ТОВ« Бел.Ру », що спеціалізувався раніше переважно на інтернет-проектах, розповіли «Абірегу» виконавчий директор «Знання» Ігор Орєхов.

Про причини передачі франшизи не повідомляється, проте відомо, що обидві сторони задоволені тим, що сталося. Як зазначив пан Орєхов, реготделенія товариства «Знання» має намір зосередитися на розвитку власних інтернет-ресурсів (в число яких входить і обласне інформагентство «Медіатрон»), розвитку лекторської та експертної роботи. Крім того, не виключено, що найближчим часом «Знання» запустить новий видавничий проект - міський тижневик «Білгородське час».

У свою чергу, керівник регіональних проектів «Московського комсомольця» Ігор Прохоров зазначив, що нові власники франшизи, безумовно, зможуть відповідати якості столичного видання, так як є професіоналами на місцевому медіаринку.

Нагадаємо, що відділення «Знання» стало власником франшизи після скандальних виборів в облдуму 2005 року. Раніше випуском місцевого «МК» займалося ЗАТ «Інтеко», що мало серйозні фінансові інтереси в Білгородській області. В ході передвиборної кампанії «МК» в Білгороді »був єдиним медіаресурсом« Інтеко », яка, вступивши в конфлікт з владою регіону, спонсорувала місцеве відділення ЛДПР. За весь час, поки столичний холдинг випускав в області тижневик, тиражі останнього постійно знижувалися, в результаті в «МК» було прийнято рішення передати франшизу іншого видавця.

Вікторія Токарева