Реклама
Реклама
Реклама

Іркутська квартири: червоні маки і ромашкове поле

  1. райдужний настрій
  2. Тюльпани і вогні нічного міста
  3. Шахи і ялинка
  4. Макове поле
  5. Червоний і зелений
  6. Маки, смужка і шаховий малюнок
  7. тварина присутність
  8. ромашкове поле

Іноді достатньо зробити всього кілька штрихів для того, щоб повністю перетворити інтер'єр. Веселка на кухні, конвалії в спальні і ромашки в вітальні. Про те, як іркутяне використовують яскраві кольори і квіткові принти в оформленні своїх квартир, читайте в нашому огляді.

1 + 1

райдужний настрій

Колір, елементи декору, аксесуари або предмети меблів - всі ці акценти можуть перевантажити інтер'єр або зробити його оригінальним і стильним. Використовувати їх потрібно вкрай обережно.

В інтер'єрі квартири на вулиці Миронова є і яскравий колір, і оригінальні аксесуари. так господар 1-кімнатної квартири вирішив питання осінньо-зимової хандри. У подібній обстановці точно не занудьгуєш і будь-який день буде здаватися сонячним і позитивним. Особливо якщо його почати з кружки кави за таким незвичайним столом, стилізованим під веселку. Зелена трава створює ефект перебування в лісі. У декорі ванної кімнати також присутній зелений колір. Все продумано до дрібниць - так, щоб ніколи не забувати про літо.

Стіни житлової кімнати пофарбовані в бірюзовий колір. Зверніть увагу на помітну меблі, композицію з фотографій на стіні, жовту люстру і яскраві дрібниці. Вийшло весело, оригінально і затишно. Вартість квартири - 1,65 мільйона рублів.

Тюльпани і вогні нічного міста

інтер'єр цієї 3-кімнатою квартири не випадково потрапив в наш огляд. На перший погляд, нічого примітного: стриманий, в бежево-коричневих тонах. Господар квартири вирішив зробити ставку на яскраві акценти. Фотошпалери з тюльпанами в спальні на всю стіну виглядають свіжо і оригінально. Яскравий спалах зелені, безсумнівно, перетворює кімнату. Але ось наскільки ця картина діє заспокійливо перед сном - можна посперечатися. У вітальні - панорама нічного міста. Вартість - 3,39 мільйона рублів.

Шахи і ялинка

Спершу здається, що власник 2-кімнатної квартири на вулиці Червоних Мадяр далекий від дизайну і вважав за краще зробити тут ремонт в нейтральному стилі. Але шпалери в коридорі наштовхують на думку, що так було зроблено зовсім не випадково. Психоделічний малюнок «шашечки» виглядає оригінально, перетворюючи спокійний інтер'єр. На іншій фотографії все в тому ж коридорі видніється малюнок «ялинки». Мабуть, таким чином вирішили поділити коридорне простір. Доповнюють інтер'єр фотошпалери в вітальні. Вартість - 3 мільйони рублів.

Макове поле

Існує думка, що один яскраво виражений колір в інтер'єрі важко витримати психологічно, він швидко набридне і з часом буде тільки дратувати. господар 2-кімнатної квартири на вулиці Карла Либнехта, мабуть, так не вважає і сміливо використовує червоний колір не тільки в декорі стін, але і стелі. Червоний, безсумнівно, привертає увагу, створює настрій, але наскільки він доречний в кімнаті невеликої площі - це питання. Вартість - 2,35 мільйона рублів.

Вартість - 2,35 мільйона рублів

Квартира на вулиці Карла Либнехта

Червоний і зелений

Щоб в житті все було добре, потрібно оточити себе яскравими фарбами. Так, принаймні, вважає господар 1-кімнатної квартири в провулку імені Ніта Романова. Подивимося на ванну кімнату, де починається ранок кожної людини. Чи часто ви бачили, щоб у ванній стіни були соковитого червоного кольору? Зверніть увагу на яскравий килимок із зображенням котиків - мило, тепло, красиво.

Зверніть увагу на яскравий килимок із зображенням котиків - мило, тепло, красиво

Квартира в провулку імені Ніта Романова

Судячи за кольором стін у вітальні, зелений - другий улюблений колір власника квартири. Претензій до такого оформлення бути просто не може - все виглядає цілком органічно і стильно. Вартість - 1,75 мільйона рублів.

Квартира в провулку імені Ніта Романова

Маки, смужка і шаховий малюнок

Господар квартири в мікрорайоні Березовому, мабуть, шанувальник еклектики. 1-кімнатна квартира виглядає незвично. Яскраві квіти сусідять з смужкою і шаховим малюнком на стелі. Спочатку здається, що такий дизайнерський експеримент - випадковість. Але немає.

Але немає

Квартира в мікрорайоні Березовий

На підтримку загальної концепції - червоні маки на бежевій стіні. Так сім'я вирішила зонувати простір кімнати. Вдало чи ні - питання. Вартість квартири - 1,85 мільйона рублів.

Квартира в мікрорайоні Березовий

тварина присутність

Що ви робите, коли мрієте поїхати у відпустку? Купуєте путівку. А якщо немає можливості відправитися в екзотичну подорож, але так хочеться? Правильно, можна створити відповідну атмосферу у себе вдома. Так і зробив власник 2-кімнатної квартири в мікрорайоні Райдужному. Білий колір, обробка під цеглину - мабуть, тут проживають прихильники скандинавського стилю, модного напрямку в інтер'єрі. Яскраві панно на стінах чудово доповнюють створену дизайнером обстановку. Носоріг у вітальні, Венеція на кухні - для тих, хто мріє про подорожі.

Носоріг у вітальні, Венеція на кухні - для тих, хто мріє про подорожі

Квартира в мікрорайоні Райдужний

А ось спальню все-таки вирішили розбавити яскравими фарбами. Уже відоме нам зображення тюльпанів тут виглядає більш вдало. Кімната велика, тому панно не ріже око. Тим більше що спальня поєднує в собі і функції кабінету. Тому одна зі стін оформлена під книжкову шафу. Поєднання зеленого, коричневого і білого виглядає неймовірно стильно. Вартість - 4 мільйони рублів.

Квартира в мікрорайоні Райдужний

ромашкове поле

Інтер'єр цієї квартири просто не могли залишити без уваги. Якщо ви шанувальник мінімалізму, то зверніть увагу на 4-кімнатну квартиру на вулиці Олександра Невського. Білий колір стін гармонує з стелями, кухонним гарнітуром і барною стійкою теж білого кольору. На тлі такого лаконічного дизайну підлогу з квітковим зображенням в їдальні виглядає цікаво і оригінально. Очевидно, що господар цієї квартири теж мріє про літо. Відмінне рішення для такого простору. Безсумнівний плюс для бажаючих придбати цю житлоплощу полягає в тому, що під таке колірне рішення підійде будь-які меблі - в тому випадку, якщо ви вже встигли нею обзавестися. Вартість - 4,5 мільйона рублів.

Вартість - 4,5 мільйона рублів

Квартира на вулиці Олександра Невського

Всі зображення квартир взяті з оголошень на сайті IRK.ru

Чи часто ви бачили, щоб у ванній стіни були соковитого червоного кольору?
А якщо немає можливості відправитися в екзотичну подорож, але так хочеться?