Реклама
Реклама
Реклама

Готель Bella Villa

Bella Villa *** невеликий, всього на 10 номерів гостьовий будинок, розташований близько до моря (50 метрів) - в дюнах Bella Villa *** невеликий, всього на 10 номерів гостьовий будинок, розташований близько до моря (50 метрів) - в дюнах. Відстань від гостьового будинку до центру міста - 800 метрів, а до вулиці Й.Басанавічюса - 400 метрів. Будівля гостьового будинку оточене приморськими соснами, навколо немає інших будівель, так що саме тут Ви знайдете дійсний спокій.

НОМЕРИ ГОТЕЛЮ

У всіх номерах: телевізори з плоским екраном і кабельними телевізійними програмами, кондиціонери, ванні кімнати з шведським обладнанням "Oras", фенами і туалетним приладдям, міні-кухня, балкон або тераса, в деяких номерах є сейфи. Вид з вікон на море або сосновий ліс.

ПОСЛУГИ ГОТЕЛЮ

Можна взяти напрокат: велосипеди, байдарки, водні мотоцикли, палиці для скандинавської ходьби. У трьохстах метрах від гостьового будинку знаходиться тенісна комплекс міста Паланга, в якій ви знайдете 7 тенісних майданчиків, на кортах працюють професійні тренери. Біля гостьового будинку розташовується велосипедна і бігова доріжка "Лабрітіс", на якій розташовані вуличні тренажери.

Інші послуги: бездротовий інтернет по всій території, безкоштовна парковка для машин, всі зручності для розваги дітей (гойдалки, дитячий будиночок заповнений, іграшками, надаємо кольорові олівці і аркуші паперу), прибирання кімнат за додаткову плату гості живуть в апартаментах зобов'язані залишити аванс - в день виїзду, якщо номер чистий - аванс повернуть.